Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ

Την τοποθέτηση του πρέσβη και πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Κοραντή στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι ο κ. Κοραντής "έχει γράψει χρυσές σελίδες στο Διπλωματικό Σώμα και έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες εις την πατρίδα τα πέντε χρόνια που ήταν στη Διοίκηση της".
Αιτιολογώντας την απόφασή του για τη συμμετοχή του κ. Κοραντή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αναφέρθηκε στη μεγάλη παράδοση, ιδίως στις ΗΠΑ, οι αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών να αναλαμβάνουν πολιτικούς ρόλους μετά το πέρας της θητείας τους. Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασης από τον πρέσβη, του ευχήθηκε να έχει την εξέλιξη του Τζορτζ Μπους του γηραιότερου -ήταν αρχηγός της CIA- ο οποίος και έγινε Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έρχονται και άλλες εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ο Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι θα περάσουν από μια εξαιρετικά λεπτή κρησάρα: "Δε θα πάρουμε κανέναν ο οποίος έχει ενοχλήσει τον Ελληνικό λαό με προκλητικές ενέργειες. Επιμένουμε στο ήθος και την ευπρέπεια".

Ο Γ. κοραντής, από τη μεριά του, δήλωσε: "Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη, προσχωρώ στις τάξεις του κόμματος, φέροντας μαζί μου τις εμπειρίες 36 ετών διπλωματικής καριέρας και βεβαίως εκείνες του τέως Διευθυντή της Ε.Υ.Π με στόχο να υπηρετήσω τις κοινές αξίες τις οποίες προβάλλουμε για την πατρίδα. Από σήμερα συνεπώς είμαι στέλεχος του ΛΑΟΣ και ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του".

Ο κ .Κοραντής είχε απομακρυνθεί αιφνιδίως από την ηγεσία της ΕΥΠ, στις 13 Ιουλίου, ύστερα από εξαετή θητεία. Τη θέση του πήρε ο αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.



Θέλει και σχόλιο;
Ποιος Ψινάκης και ποιός ψιψινάκης;
ΕΔΩ είναι το λαυράκι το μεγάλο!
Δηλαδή μέχρι χθες διοικούσε την ΕΥΠ ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ!
Δηλαδή η Πολυκατοικία είχε στο ρετιρέ τη ΝΔ, στο ισόγειο το ΛΑΟΣ και στο τρίτο υπόγειο την ΕΥΠ!

Ωραιότατα!

Συνειρμός:
>>>Κατα τα άλλα ήμουν παράλογος όταν έγραφα για την προέλευση εθνικοφρόνων και ελληναράδικων site, blogs, groups.
Για τις μικρές και μεγάλες ομάδες εθνικοφρόνων παρακρατικών;
Και το γιατί και πως συνεργαζόντουσαν ως κουκουλοφόροι με τις αστυνομικές δυνάμεις, τον Δεκέμβρη και μετά...

Δηλαδή...

...ο πρώην Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών η οποία μας προασπίζεται από εξωτερικούς και ...εσωτερικούς (!!!!!) εχθρούς...
...ενστερνίζεται ή συμφωνεί ή έστω ΔΕΝ διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως με ιδέες όπως:
Οτι η επίθεση στους Πύργους ήταν εβραϊκή συνωμοσία...
Οτι η πτώση του "Ηλιος" ήταν αντικυπριακή συνωμοσία...
Οτι τους "κουκουλοφόρους" τους χρηματοδοτεί ο Σόρρος...
Οτι τα "Πρωτοκόλλα της Σιών" ήταν αληθινά...
Οτι ο Κίσσινγκερ έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας καταστρέψει...
Οτι ο Πατακός, ο Θεοφιλογιαννάκος και ο Ντερτιλής ήταν πατριώτες...

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;;

Από το ANemos

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template