Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Διαφυγόντα κέρδη εννέα ετών ζητούν οι ταξιτζήδες από τη ΝΑΜ!

Διαφυγόντα κέρδη σχεδόν εννέα (!) ετών, θα διεκδικήσουν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας, τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου και Νέας Ιωνίας « Ο Άγιος Χριστόφορος» για τη διοικητική πράξη που είχε γίνει το 2000-2001 και αφορούσε στην έκδοση των 15 αδειών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων, ύστερα από απόφαση που έλαβε σε έκτακτη συνεδρίασή του το προεδρείο του Συνδέσμου.
Προκειμένου μάλιστα να προχωρήσει άμεσα αυτή η διαδικασία, από την ερχόμενη εβδομάδα, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί θα καταθέσει στα αρμόδια δικαστήρια τα αναγκαία έγγραφα.
Η έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου του Συνδέσμου, αλλά και η ληφθείσα απόφαση για διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών, ήταν προϊόν της απόφασης που έλαβε νωρίς χθες το μεσημέρι ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση η Νομαρχιακή Επιτροπή κατά πλειοψηφία (ψήφοι 4-1), σύμφωνα με την οποία οι 15 άδειες θα επανεκδοθούν, εφόσον βέβαια γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των δικαιολογητικών που θα κατατεθούν από τους άμεσα ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.
Μάλιστα, την ικανοποίησή του για την απόφαση, εξέφρασε στη «Μαγνησία» ο πρόεδρος των Ραδιοταξί Βόλου κ. Βασίλης Αλεξίου, ο οποίος εκτίμησε ότι σε ενάμιση μήνα περίπου και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι συνάδελφοί του θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν καθ’ όλα νόμιμα τα αυτοκίνητά τους στην πόλη, για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.
Κινητοποιήθηκαν
Λόγω της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής, τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν από τις 9 χθες το πρωί τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου και Νέας Ιωνίας «Ο Άγιος Χριστόφορος», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι δεν είχαν αφαιρεθεί -εκτός από μία- οι άλλες 14 άδειες των ταξί, παρά τις προηγηθείσες δικαστικές αποφάσεις.
Χθες το πρωί πάντως και πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι κάτοχοί τους τις κατέθεσαν στο αρμόδιο γραφείο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών.
Από την πλευρά τους τα μέλη του Συνδέσμου συγκέντρωσαν από το πρωί τα ταξί τους στο χώρο στάθμευσης του Εκθεσιακού Κέντρου Βόλου και ακολούθως κατευθύνθηκαν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών προκειμένου να περιμένουν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Επιτροπής.
Ας σημειωθεί ότι η συμμετοχή των ιδιοκτητών ταξί στη στάση εργασίας ήταν καθολική, ενώ στους δρόμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου, με απόφαση του Συνδέσμου κυκλοφόρησαν μέχρι τη μία το μεσημέρι 14 μόνον ταξί για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών και περιστατικών.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Σε περίεργους κι επικίνδυνους δρόμους οδηγούν τα πράγματα οι ιδιοκτήτες ταξί στον Βόλο!
Ερωτήματα:
1.Ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών ταξί "Άγιος Χριστόφορος", είναι ο συνδικαλιστικός τους φορέας. Από πότε ένα επαγγελματικό σωματείο θεωρείται επιχείρηση για να ζητά διαφυγόντα κέρδη;;;
2.Αν αυτοί που έχουν τις άδειες ταξί και βγάζουν το μεροκάματό τους, ζητούν διαφυγόντα κέρδη, τότε εκείνοι που τις έχασαν μετά από 9 χρόνια κι έμειναν άνεργοι, τι πρέπει να ζητήσουν;;; 
3.Αν με την ίδια λογική (του παραλόγου) των ιδιοκτητών ταξί, κινηθούν κι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι, που οι άδειές τους εξαρτώνται απ' την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (περιπτεριούχοι, μικροπωλητές λαϊκών αγορών κλπ.), τι θα γίνει στην αγορά;;;
Μεγάλο "καλάμι" έχουν καβαλήσει οι ταξιτζήδες του Βόλου κι όταν θα πέσουν απ' αυτό, (απελευθέρωση), θα "τσακιστούν" άσχημα!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template