Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ικανοποίηση (;) του Κ.Κ.Ε. στη Μαγνησία

Κλίμα ικανοποίησης επικρατούσε χθες στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων. Θετικά τα αποτελέσματα για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, το οποίο αναδείχθηκε τρίτο κόμμα, εκτίμησε ο βουλευτής Μαγνησίας Νίκος Γκατζής, ο οποίος λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης και την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα του κόμματος.
Εκπληρώθηκαν οι στόχοι που είχε το κομμουνιστικό κίνημα για τις Ευρωεκλογές. Το παραπάνω άλλωστε δήλωσε χθες μεταξύ άλλων ο κ. Γκατζής, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στις επιθέσεις που δέχθηκε το ΚΚΕ, οι οποίες ωστόσο το ανέδειξαν ακόμα πιο δυνατό.
«Είναι ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα θετικό, ειδικά αν αναλογιστούμε τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ. Είναι μια νίκη του κόμματος, αλλά πάνω από όλα του λαϊκού κινήματος», τόνισε ο κ. Γκατζής και πρόσθεσε πως «εκπληρώσαμε τους στόχους που θέσαμε και εμείς θέλαμε τη μείωση του δικομματισμού και την άνοδο του ΚΚΕ και αυτό το πετύχαμε».
Για μια δυναμικότερη εικόνα και έναν αποφασιστικότερο ρόλο του ΚΚΕ στο μαζικό κίνημα μίλησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «μέσα από την Ευρωβουλή και τη Βουλή το ΚΚΕ θα παλέψει για να αναζωογονήσει και να ανασυγκροτήσει το μαζικό λαϊκό κίνημα, ούτως ώστε να μην βρίσκεται μόνο του στην προσπάθειά του να αμυνθεί στις νέες επιθέσεις που έρχονται».
Ερωτηθείς για το αν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα επισπεύσει τις εθνικές εκλογές, τόνισε πως αποτελεί αποκλειστικά απόφαση του πρωθυπουργού, αν και «θεωρεί ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια να εξαντλήσει τα περιθώρια για να αντιστρέψει τους όρους».
Αλίκη Φωτιάδου
Εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 8/6/2009

Ρε σύντροφοι, είστε πραγματικά ικανοποιημένοι;
Το ποσοστό της αποχής στη Μαγνησία, έφτασε στο 44,65%!
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αύξησε το ποσοστό του κατά 1,13%! Εντάξει σε απόλυτο αριθμό ψήφων έχασε 6.309.
Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο δικομματισμός στη Μαγνησία συγκεντρώνει το 68,25% των ψήφων!
Το Κ.Κ.Ε., έχασε 1,19% από το ποσοστό του των προηγούμενων ευρωεκλογών και σε απόλυτο αριθμό ψήφων έχασε 3.456 ψηφοφόρους!
Ο ακροδεξιός ΛΑ.Ο.Σ., αύξησε το ποσοστό του κατά 3,23% και παρά την αποχή, πήρε 2.239 περισσότερες ψήφους, απ' τις προηγούμενες ευρωεκλογές!
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το (κατά γενική παραδοχή) γεγονός ότι στις ευρωεκλογές είναι πιο χαλαρή η ψήφος, στις βουλευτικές εκλογές με τις συμπληγάδες της πόλωσης τι θα γίνει;
Εθελοτυφλείτε ή απλά βαυκαλίζεστε με την "πρωτοκαθεδρία" στο χώρο της αριστεράς;

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template