Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

''Βόμβα'' στον Ολυμπιακό Βόλου, από Ροζάλες. Ήταν σικέ το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα;

Ο Πάουλο Ρομπέρτο Ροζάλες ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου φέτος τον Ιανουάριο, με πολλές προσδοκίες, αλλά έφυγε πριν λήξει το πρωτάθλημα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, που ανάγκασε τον Αχ. Μπέο να του λύσει, με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη, πρόωρα το συμβόλαιό του.
Όμως φαίνεται ότι δεν ξέχασε τόσο γρήγορα το πέρασμά του από τους ερυθρόλευκους του Βόλου, αφού από την πατρίδα του, την Αργεντινή, έκανε δηλώσεις στο site www.agenciafe.com , μέσω των οποίων ισχυρίζεται πως ο ίδιος αγωνίστηκε σε «στημένο» παιχνίδι υπέρ των «ερυθρόλευκων» στο περασμένο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!
Αυτό δεν ήταν άλλο από το τελευταίο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στις 8 Μαρτίου, με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα, το οποίο ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 2-0. Μάλιστα όλοι θυμούνται ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν αρκετά κρίσιμο, αφού ο Ολυμπιακός αγωνιστικά είχε πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα και από κει που πήγαινε για άνοδο, είχε αρχίσει να αμφιβάλει και για την παραμονή του στην κατηγορία, ειδικά αν δεν έπαιρνε το συγκεκριμένο ματς, έχοντας οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.
Οι δηλώσεις λοιπόν του Ροζάλες, όπως δημοσιεύτηκαν πρώτα στο www.agenciafe.com και έπειτα στον ηλεκτρονικό και μικρό μέρος του γραπτού αθηναϊκού Τύπου είναι οι εξής: «Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια που έπαιξα, μπήκε ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και μας είπε να πέσουμε στην περιοχή, γιατί θα μας έδιναν πέναλτι. Και έτσι ήταν, μας έδωσαν δύο!
Το πρώτο το χάσαμε, το δεύτερο το εκτέλεσα εγώ και μπήκε», ενώ ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο αν ήταν στημένη η συγκεκριμένη αναμέτρηση, απάντησε: «Εσένα τι σου φαίνεται; Είναι πολύ σύνηθες εκεί. Επίσης, μας έτυχε το ίδιο εναντίον μας. Αλλά είναι ο τρόπος που εκεί βλέπουν τα πράγματα. Είναι άλλο πράγμα να στο λένε και άλλο να το ζεις! Αλλά αφού είδα τα πέναλτι που μας έδωσε, το κατάλαβα».
Βέβαια ο Αργεντινός δεν είπε το όνομα του αντιπάλου του Ολυμπιακού, αλλά το συμπέρασμα για το πού αναφέρεται προκύπτει από το γεγονός πως μόνο στο Ολυμπιακός Β.-Εθνικός Αστέρας οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν δύο πέναλτι, το πρώτο από τα οποία το απώλεσε ο Ιωάννου, ενώ το δεύτερο μετέτρεψε σε γκολ ο Ροζάλες.
Εκτός όμως από τη βόμβα μεγατόνων που έριξε ο Ροζάλες, επεσήμανε επίσης πως η πρώτη ελληνική λέξη που έμαθε ήταν «μ…ας» (!), ενώ δε δίστασε να πει ότι το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό «δεν ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες, αλλά για κακή μου τύχη είχα ήδη υπογράψει και δε μου έμενε άλλη επιλογή από το να παίξω! Η αλήθεια είναι ότι δε μου έδωσαν τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει». Όμως πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν τον εξανάγκασε κανένας να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του και φυσικό ήταν αυτό να γίνει με κάποιες περικοπές από τα αρχικά συμφωνηθέντα.

Η απάντηση του Ολυμπιακού Β.

Αποφασισμένη να κινηθεί ακόμη και νομικά είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β., προκειμένου να υπερασπίσει τα όνομα και την ιστορία της ομάδας, μετά τις συκοφαντικές για το σωματείο δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Π. Ροζάλες. Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση, όπως δημοσιεύθηκε στο site της ΠΑΕ, που περιλαμβάνει τόσο τις θέσεις τριών παικτών, των Κοντέωνα, Ιακωβάκη (που είχαν αγωνιστεί στο επίμαχο παιχνίδι) και Αλβαρεζ (που δεν είχε παίξει), όσο και της διοίκησης:
«Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Paulo Roberto Rosales, οι ποδοσφαιριστές Κοντέων Πέτρος, Ιακωβάκης Γεώργιος και Alvarez Leandro, εκπροσωπώντας το σύνολο της ομάδας, δηλώνουν τα εξής:
«Προκαλούν τουλάχιστον κατάπληξη σ’ εμάς, αν όντως έγιναν, όπως καταγράφονται στις σημερινές εφημερίδες. Είναι τουλάχιστον αστείο να υποστηρίζονται τέτοια πράγματα. Μάλλον ο πρώην συμπαίκτης μας είναι απογοητευμένος από την ελάχιστη προσφορά του στην ομάδα και κρίνει με βάση τα όσα γίνονται στη χώρα του. Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε πέρυσι η ομάδα μας και που στην ουσία της αποστέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην Super league ήταν η διαιτησία που σε όλη τη χρονιά ήταν απέναντί μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα και δε χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό».
«Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή Πάουλο Ρομπέρτο Ροζάλες διευκρινίζει πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως εάν και εφόσον δεν έχουν παραποιηθεί, τότε η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο πρόεδρός μας είναι πασίγνωστο πως ουδέποτε υιοθέτησαν τέτοιες μεθόδους. Αντίθετα η ομάδα μας έχει βιώσει στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά εις βάρος της».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template