Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ο Βόλος υποδέχθηκε τη σημαία των Μεσογειακών αγώνων

Σε μια λαμπρή τελετή που έγινε βράδυ της Τρίτης στην παραλία, ο Βόλος αποδεικνύοντας πως θέλει και είναι ικανός να διεξάγει με επιτυχία μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, υποδέχτηκε τη σημαία των Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το 2013, η οποία πλέον κυματίζει στον ουρανό του.
Τη σημαία μετέφερε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος ο δήμαρχος κ. Αλέκος Βούλγαρης την οποία παρέδωσε στους Ολυμπιονίκες και αθλητές που έχουν διακριθεί με παγκόσμιες διακρίσεις Βούλα Πατουλίδου, Όλγα και Σπύρο Βασδέκη, Σωτήρη Πάστρα, Δημήτρη Ζαρζαβατζίδη και Έφη Μακρυγιάννη, οι οποίοι με τη σειρά τους μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης την ύψωσαν ψηλά στον ουρανό, όσο ψηλά μπαίνει και ο πήχυς της αναβάθμισής τους σε όλα τα επίπεδα.
Απομένουν πλέον μόνον 1443 ημέρες για τη διοργάνωση των 17ων Μεσογειακών Αγώνων στο Βόλο και στη Λάρισα και όπως τόνισε ο κ. Βούλγαρης στην ομιλία του στη διάρκεια της τελετής «από σήμερα ο χρόνος μετράει αντίστροφα και φιλοδοξία μας για το 2013 είναι η περίπτωση του Βόλου να καταγραφεί όχι απλά σαν άλλη μια Μεσογειάδα, αλλά να αναγνωριστεί σαν μια Άλλη Μεσογειάδα».
Κάλεσε δε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή των καλύτερων Μεσογειακών Αγώνων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.
Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει την προσπάθεια για τη διεξαγωγή των καλύτερων Μεσογειακών Αγώνων, διασφαλίζοντας την έγκαιρη ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων υποδομής και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διοργάνωσης, έδωσε κατά τον χαιρετισμό του ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος.
Τόνισε παράλληλα ότι όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας και να στείλουμε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των χωρών της Μεσογείου, στην ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και στην εμπέδωση των ιδεωδών του πολιτισμού που μας ενώνουν.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση της υποδοχής της σημαίας, εξέφρασε την πίστη ότι το 2013 θα δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τόνισε όμως ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, ενώ ο γραμματέας της ΔΕΜΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος σημείωσε ότι όλοι οι παράγοντες της περιοχής και η κυβέρνηση, οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αναβάθμισης των Μεσογειακών Αγώνων.
Την ανάγκη επιτάχυνσης των προσπαθειών και επίσπευσης των διαδικασιών προκειμένου να γίνουν τα έργα υποδομής, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας, ενώ ο δήμαρχος Λάρισας κ. Κ. Τζανακούλης, σημείωσε χαρακτηριστικά πως μετά την ανάληψη αυτής της μεγάλης ευθύνης «είμαστε πλέον όλοι καταδικασμένοι να πετύχουμε».
«Είναι χρέος να αναδείξουμε το Βόλο και τη Θεσσαλία πρωταγωνιστές στον αθλητισμό και στον πολιτισμό», τόνισε η βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κ. Ροδούλα Ζήση, ενώ η πρώην βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή εξέφρασε την πίστη πως «για άλλη μια φορά θα αποδείξουμε το πόσο ικανοί είμαστε για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων».
Η εκδήλωση παραλαβής της σημαίας πλαισιώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου, την Ορχήστρα "Εστουδιαντίνα" και την ομάδα της Σχολής Χορού του Δήμου Βόλου.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template