Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Μάγεψαν Βασίλης και Scorpions στο Αλκαζάρ

Οι ανεπανάληπτοι «Scorpions», που βρέθηκαν προχθές στο γήπεδο Αλκαζάρ, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στη Λάρισα.
Ο συναυλιακός χώρος κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς περίπου 15.000 φαν των «γερολύκων» της ροκ συγκεντρώθηκαν για να ζήσουν μία βραδιά μοναδική... και την έζησαν!
Από τις 7 το απόγευμα που άνοιξαν οι πόρτες του γηπέδου, ο κόσμος άρχισε να μπαίνει στο συναυλιακό χώρο και να περιμένει καρτερικά τη μεγάλη στιγμή.
Μέχρι την έναρξη της συναυλίας, οι κερκίδες, αλλά και η αρένα είχαν γεμίσει ασφυκτικά, αν και οι Λαρισαίοι εξακολουθούσαν να έρχονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Ασφυκτικά, όμως, είχαν γεμίσει και οι ταράτσες και τα μπαλκόνια των διπλανών σπιτιών, με κόσμο που απόλαυσε τη συναυλία... δωρεάν.
Στις 8.30 ακριβώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βγήκε στη σκηνή και σήκωσε την πρώτη «θύελλα», με το τραγούδι «Χρόνια πολλά», γιορτάζοντας έτσι, όπως είπε, τα 35 χρόνια παρουσίας του στο μουσικό στερέωμα.
Ακολούθησαν παλιές και νέες επιτυχίες, όλες συνοδευόμενες από την έκφραση αγάπης του κόσμου στο πρόσωπό του.

Στις 10:20 περίπου και ενώ είχε βραδιάσει, το γήπεδο φωτίστηκε από την είσοδο των «Scorpions», και σείστηκε ταυτόχρονα από τα χειροκροτήματα και τα ουρλιαχτά των φαν.
Το θρυλικό συγκρότημα ξεσήκωσε τον κόσμο κυρίως με τις παλιές του επιτυχίες, όπως το «Rock you like a hurricane», «Wind of change», «Send me an angel» κ.ά.

Μοναδική στιγμή το ντουέτο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τους «Σκορπιούς» στο τραγούδι «Holiday», το οποίο απογείωσε τους χιλιάδες οπαδούς της ροκ.
Ξεχώρισε βέβαια και το σόλο του ντραμίστα, που χειροκροτήθηκε από όλους όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για την ενδυμασία του, αφού φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ!

Μικροί και μεγάλοι ενώθηκαν κάτω από τη μουσική ενός συγκροτήματος που έχει αφήσει ιστορία στη δισκογραφία.
Από μικρά παιδιά μέχρι και μεσήλικες, όλη μια μεγάλη παρέα τραγουδούσαν και χόρευαν στον ίδιο ρυθμό, αυτό των «Scorpions».
Παρέες, οικογένειες αλλά και κόσμος από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, βρέθηκαν προχθές στο γήπεδο Αλκαζάρ και αποζημιώθηκαν για την επιλογή τους, καθώς αυτή η συναυλία θα τους μείνει αξέχαστη.
Από ASTRATV


Να προσθέσω στο ρεπορτάζ, τα εξής:
Ο κόσμος ήταν πάνω από 20.000 άνθρωποι, αφού μόνο το πέταλο πίσω απ' την σκηνή δεν είχε κόσμο. Όλες οι υπόλοιπες κερκίδες ήταν γεμάτες και στην αρένα (ο μισός αγωνιστικός χώρος) δεν έπεφτε καρφίτσα!
Να διορθώσω ότι ο ντράμερ, δεν φορούσε απ' την αρχή τη φανέλα της ΑΕΛ, αλλά τη φόρεσε στη διάρκεια του σόλο, όπου βέβαια έγινε χαμός!
Το δε ανθρώπινο μωσαϊκό, από έφηβους, από οικογένειες με παιδάκια 4-5 χρόνων μέχρι 50ρηδες κι 60ρηδες, ήταν εκπληκτικό κι απίστευτο, τόσο για την σύνθεσή του όσο και για τον παλμό του! Η περιφέρεια διψάει για μεγάλες συναυλίες!
Μοναδικό μελανό σημείο της συναυλίας, η μεγάλη αναμονή απ' την στιγμή που έφυγε ο Βασίλης απ' την σκηνή μέχρι να βγουν οι Scorpions. Ξεπέρασε τα τρία τέταρτα!
Για τους διοικούντες την πόλη που φιλοξένησε ένα τέτοιο γεγονός, τι να πω;
Είναι επιεικώς απαράδεκτοι (!) αφού δεν πήραν κανένα μέτρο ούτε για την κυκλοφορία, ούτε για την στάθμευση των χιλιάδων αυτοκινήτων, που πήγαν απ' όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.
Από το Βόλο για να φτάσω στη Λάρισα έκανα 35΄λεπτά κι απ' το ΑΤΑΔ μέχρι το Αλκαζάρ 1 ώρα κι ένα τέταρτο(!), χώρια το χρόνο για να βρω παρκάρισμα (άλλη μισή ώρα)!
Η Τροχαία υπήρχε για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, μόνο μπροστά στο Αλκαζάρ.
Ας είναι καλά οι Scorpions κι ο Βασίλης, που μας αποζημίωσαν με την εμφάνισή τους!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template