Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Κάλεσμα ενάντια στο ρατσισμό


Πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν πολιτικοί και συνδικαλιστικοί φορείς
Άμεσες πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μεταναστών παίρνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, που το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε σχετική εκδήλωση στην παραλία του Βόλου μπροστά από το Ηρώο.
Ειδικότερα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 10 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα έχει συνάντηση με το Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που αφορούν στους μετανάστες με σκοπό την εξεύρεση λύσεων.
Επίσης το ΠΑΜΕ Μαγνησίας θα προχωρήσει στη συγκρότηση Νομικής Επιτροπής η οποία θα επιλαμβάνεται θεμάτων που σχετίζονται με τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες των μεταναστών, αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν σε απελάσεις, φαινόμενα ρατσισμού, φυλακίσεις κ.ά.
Τέλος ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας και σε γειτονιές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, αλλά και σε περιφερειακούς Δήμους του Νομού.

Εξάλλου, νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα για τους μετανάστες, όπως επίσης κατοχύρωση όλων των πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων τους, ζητήθηκε σε ανάλογη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν χθες βράδυ στην πλατεία Οξυγόνου, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, η Παρέμβαση Πολιτών Βόλου, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, το Ε.Ε.Κ. και το ΚΚΕ (μ-λ).
Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν η πρόεδρος της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών κ. Βλασία Παπαθανασίου, η οποία σε δηλώσεις της τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης των μεταναστών εφ όσον πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις στο Δημόσιο. ενώ σχετικά με νομικά θέματα που αφορούν σε μετανάστες, μίλησε η δικηγόρος κ. Έλενα Αντωνοπούλου.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

2 σχόλια:

Unknown on 11 Ιουλίου 2009 στις 10:17 π.μ. είπε...

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΛΟΓΩ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ...

Παπαρήγα και ΚΚΕ για πολύ λίγο ακόμα....

Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έρχονται και το Υγρό Πυρ έχει κάποιες πληροφορίες από τώρα.

Το ΚΚΕ θέλει τη χώρα έρμαιο των λαθρομεταναστών και το μήνυμα δεν το πήρε στις περασμένες εκλογές σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Η Παπαρήγα είπε χθες ότι δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος που μπορεί να φέρει στο κόμμα η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες. Αυτό θα το δούμε όταν θα δει το κόμμα της να καταποντίζεται πιο κάτω και από τα ποσοστά που πήρε το ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Η Παπαρήγα για καθαρά μικροκομματικούς λόγους προσπαθεί να σφετεριστεί τους μετανάστες γιατί ξέρει ότι αλλιώς σοβαρή αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ δε βλέπει. Νομίζει ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Είναι τόσο βλάκες μέσα στο ΚΚΕ που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ιδρύσουν δικά τους κόμματα τα οποία και φυσικά θα στηρίξουν.. άσε που η πλειοψηφία των μεταναστών προέρχονται από πρώην κομμουνιστικές χώρες και ξέρουν στην πράξη τι σημαίνει κομμουνισμός.. και τους πιάνει και αλλεργία και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης... Για τόσο γκασμάδες μιλάμε μέσα στο ΚΚΕ και μάλιστα πολύ επικίνδυνους και αναχρονιστικούς γκασμάδες...

Φυσικά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη η ραγδαία αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ που πλέον θα είναι το τρίτο κόμμα και με διαφορά από το τέταρτο. Και μαντέψτε από πού θα προέρχονται οι νέοι υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Από το…. ΚΚΕ…. Ο λαός του ΚΚΕ απαρτίζεται κυρίως από τη μικρομεσαία λαϊκή και εργατική τάξη που ζει στο πετσί της τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που οδήγησε στη λαθρομετανάστευση και έριξε την τάξη αυτή στην ανεργία και την ανασφάλεια. Ο λαός του ΚΚΕ κατάλαβε επιτέλους το ρόλο και την προδοσία του ΚΚΕ.

Αναμένουμε λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων... και βλέπω τη κυρία Παπαρήγα να λαθρομεταναστεύει για τη Βόρεια Κορέα το μόνο κράτος που θα μπορούσε να τη δεχτεί.

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_04.html

magnitis on 11 Ιουλίου 2009 στις 12:58 μ.μ. είπε...

http://www.kke.gr, αν δεν το γνωρίζετε, είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Κ.Ε..
Εκεί έπρεπε να στείλετε το άρθρο σας για να πάρετε και την επίσημη απάντηση από το Κ.Κ.Ε..
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται, η πολιτική σας μυωπία ή ο φανατισμός σας μαζί με τον φασισμό και ρατσισμό σας, δεν σας αφήνουν να δείτε ότι αυτό το ιστολόγιο, "δημιουργήθηκε για την προβολή και συζήτηση θεμάτων κυρίως από την Μαγνησία αλλά και γενικότερα"!
Κατά συνέπεια δεν είναι εκπρόσωπος κανενός κόμματος.
Σαφέστατα και έχει πολιτική άποψη ο διαχειριστής του και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετη από την δική σας, αλλά δεν είναι ούτε θα γίνει αγκιτάτορας ενός συγκεκριμένου κόμματος όπως εσείς.
Είναι δε τόση η πόρωσή σας, που αναμένεται "τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων" κι όχι των εκλογών!
Ξέρετε σ' αυτόν εδώ τον τόπο, γίνονται ακόμα εκλογές!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template