Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

Ασύρματο δωρεάν internet στο κέντρο του Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού είναι σε θέση πλέον να παρέχει στους πολίτες του τη δυνατότητα δωρεάν ασύρματης ευρυζωνικής δικτύωσης (WiFi Hotspot), όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Αλμυρού:
«Ήδη έχει εγκατασταθεί ο ειδικός εξοπλισμός στο κτίριο του Δημαρχείου Αλμυρού, το οποίο θα προσφέρει κάλυψη δωρεάν ασύρματου δικτύου ακτίνας έως 300 μέτρων περιμετρικά της εγκατάστασης και ολοκληρώθηκε και η φάση ενεργοποίησης της γραμμής ADSL από την αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας.
Μέσα σε αυτήν την ακτίνα θα έχουν την ευκαιρία οι δημότες του Δήμου Αλμυρού να κάνουν χρήση δωρεάν internet και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συναλλαγή επιθυμούν.
Έτσι ο κάθε πολίτης που βρίσκεται εντός της περιοχής κάλυψης, θα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να συνδεθεί δωρεάν με το Διαδίκτυο (Internet) και να εξοικειωθεί με την ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση μέσω της φορητής συσκευής του.
Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.publichotspots.gov.gr, και μέσω μιας απλής διαδικασίας να ακολουθήσει τις οδηγίες από την επιλογή Οδηγίες Σύνδεσης, που θα του επιτρέψει στη συνέχεια να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πύλη έχει τη δυνατότητα να δει έναν χάρτη με τα ασύρματα σημεία ανά την Ελλάδα.
Με τη νέα αυτή δυνατότητα που παρέχεται από το Δήμο Αλμυρού αλλά και με την ηλεκτρονική πύλη του Δήμου (www.almiros.gov.gr), προωθείται το μέλημα της δημοτικής αρχής προς την ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία σε μια κοινωνία, όπου συνεχώς θα εκσυγχρονίζεται και θα συμβαδίζει με τις εξελίξεις της εποχής».
Από την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template