Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Σύλληψη για παράνομο στοίχημα.

Σε σύλληψη για παράνομο στοίχημα προχώρησαν προχθές το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Ερευνώντας καταγγελία αστυνομικοί προχώρησαν σε έφοδο στις 9:15 το βράδυ σε κατάστημα-αναψυκτήριο στη Ν. Ιωνία, ιδιοκτησίας 41χρονου, τον οποίο συνέλαβαν.
Ο 41χρονος συνελήφθη για διεξαγωγή σε ευρύ κύκλο προσώπων στοιχημάτων για το αποτέλεσμα αθλημάτων προκαθορισμένης απόδοσης, υποκαθιστώντας με αυτό τον τρόπο τα νόμιμα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Μέσα στο αναψυκτήριο βρέθηκε εγκατεστημένος ολόκληρος μηχανισμός για την εξυπηρέτηση των πελατών, παικτών του παράνομου στοιχήματος. Στο κατάστημα είχε εγκατασταθεί ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχε σύνδεση με εταιρίες του εξωτερικού, οι οποίες δραστηριοποιούνται στα στοιχήματα.

Μέσω του υπολογιστή φέρεται ότι διενεργούσε για λογαριασμό πολλών ατόμων παράνομο στοιχηματισμό ποδοσφαιρικών αγώνων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 23/5/2009
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Άγριο ξύλο, για λίγη βενζίνη!

Αγριος ξυλοδαρμός μπροστά από σχολικό συγκρότημα στην οδό Κύπρου.
Με κατσαβίδι δύο άτομα νεαρής ηλικίας απείλησαν τους ιδιοκτήτες δικύκλων, όταν οι τελευταίοι τους έπιασαν την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν τη βενζίνη των οχημάτων τους. Οι νεαροί γρονθοκόπησαν τον έναν από τους δύο και τον τραυμάτισαν με επικίνδυνο τρόπο στο κεφάλι και ακινητοποίησαν τον δεύτερο, όταν προσπάθησε να σταματήσει τον ξυλοδαρμό του φίλου του, με την απειλή κατσαβιδιού.

Τους δύο δράστες εντόπισαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Επεισοδιακή όμως ήταν και η επιχείρηση σύλληψής τους. Ο ένας από τους δύο κλειδώθηκε στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας το σκύλο του για απειλή των αστυνομικών, στους οποίους επιτέθηκε, προκαλώντας τους ελαφριές σωματικές κακώσεις. Όλα αυτά για ένα μπουκάλι βενζίνη…

Στις 8 το απόγευμα προχθές το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, ηλικίας 26 και 17 ετών, ακινητοποιήθηκε στην οδό Κύπρου με Λόρδου Βύρωνος, όταν έμεινε από καύσιμα. Προσέγγισαν ένα από τα μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα έξω από σχολικό συγκρότημα και λίγο πριν ολοκληρωθούν τα μαθήματα στο Εσπερινό Λύκειο. Χρησιμοποιώντας σωληνάκι, τράβηξαν τη βενζίνη σε πλαστικό μπουκάλι και την άδειασαν στο δικό τους όχημα, ενώ επιπλέον καύσιμα αναζήτησαν από δεύτερο διπλανό δίκυκλο.

Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ο οποίος περίμενε τη σύζυγό του να σχολάσει, όταν αντιλήφθηκε την πράξη τους, έτρεξε κοντά τους, προσπαθώντας να τους σταματήσει και προειδοποιώντας ότι θα καλέσει την αστυνομία. Οι νεαροί όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά ο 26χρονος επιτέθηκε φραστικά στην αρχή και με μπουνιές και κλωτσιές στη συνέχεια, τραυματίζοντάς τον με επικίνδυνο τρόπο στο κεφάλι. Όταν τον καυγά αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του άλλου δικύκλου και φίλος του πρώτου, προσπάθησε να απομακρύνει το θύμα του ξυλοδαρμού από τα χέρια των δραστών. Ο 26χρονος έβγαλε κατσαβίδι, απειλώντας ότι θα τους χαρακώσει στο πρόσωπο. Οι δράστες επιβιβάστηκαν στο δίκυκλό τους και εξαφανίστηκαν.

Μετά από προσεκτική αξιοποίηση των χαρακτηριστικών τους στοιχείων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου οδηγήθηκαν χθες στα ίχνη των δύο δραστών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τις αστυνομικές αρχές. Μετά από κυνηγητό και αντίσταση ο 17χρονος συνελήφθη στις 11 το πρωί χθες. Ο 26χρονος ξέφυγε εκείνη την ώρα και μετέβη στο σπίτι του, όπου κλειδώθηκε. Φτάνοντας μπροστά στην οικία του, απείλησε τους αστυνομικούς, προκαλώντας τον σκύλο του να τους επιτεθεί. Ο σκύλος, που ευτυχώς δεν ήταν εκπαιδευμένος για επιθέσεις, παραμερίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι δέχθηκαν στη συνέχεια επίθεση από τον 26χρονο. Μετά τη σύλληψή του οι δύο αστυνομικοί με ελαφριές σωματικές κακώσεις μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικές εξετάσεις, ενώ τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα οι δύο δράστες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
Βάσω Σαμακοβλή

Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 23/5/2009
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Νέο Δ.Σ., στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου

Μετά τις αρχαιρεσίες, που έγιναν το προηγούμενο Σάββατο, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, με τους εκλεγέντες να καταλαμβάνουν τις εξής θέσεις:
Μανιατάκης Κωνσταντίνος: πρόεδρος
Βαϊράμογλου Δημήτριος: αντιπρόεδρος
Γαργάλας Κωνσταντίνος: γενικός γραμματέας
Βατσαρέας Απόστολος: ειδικός γραμματέας
Σαμαλέκος Φίλιππος: ταμίας
Τσιοπράς Γεώργιος: εκπρόσωπος στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε.
Μακρυγιάννης Γεώργιος: γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων
Φατσής Στέργιος: γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων
Ζάγκας Γρηγόριος: έφορος ακαδημίας ποδοσφαίρου
Χαλκιάς Απόστολος: έφορος ακαδημίας ποδοσφαίρου
Κρατίδης Ελευθέριος: έφορος μπάσκετ
Κρικελάς Εμμανουήλ: έφορος μπάσκετ
Δεληκούρας Γεώργιος: έφορος υποδομών μπάσκετ
Καραγιάννης Ελευθέριος: έφορος βόλεϊ
Παυλίδης Κων/νος: έφορος βόλεϊ
Παρασκευόπουλος Πέτρος: έφορος κολύμβησης
Οικονόμου Νικόλαος: έφορος κολύμβησης
Αδαμάσογλου Νικόλαος: έφορος κολύμβησης
Ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εύχεται στο νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη καλή θητεία, τους συγχαίρει για την εκλογή τους και τονίζει ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους για τη δημιουργία μίας μεγάλης Νίκης.

Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Αστυνομικός «πειρατής» προγραμμάτων NOVA στο Βόλο

Μέλος κυκλώματος που έκλεβε και μεταπωλούσε το κωδικοποιημένο σήμα της NOVA επί πληρωμή σε χρήστες του Ίντερνετ, φέρεται να είναι ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο Βόλο. Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη από συναδέλφους του, που υπηρετούν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ από την Εισαγγελία διατάχθηκε έρευνα ώστε να διαπιστωθεί εάν ισχύουν οι καταγγελίες. Πάντως από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου, έγινε καταγγελία από 34χρονο, ο οποίος ανέφερε ότι ο αστυνομικός έκλεβε και μεταπωλούσε το κωδικοποιημένο σήμα της NOVA επί πληρωμή σε χρήστες του Ίντερνετ, (ιδιώτες και επιχειρήσεις). Οι τιμές κυμαινόταν ανάλογα με το πρόγραμμα και συγκεκριμένα από 20 ευρώ έως και 50 ευρώ και από 100 ευρώ έως και 400 ευρώ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και τη Ρόδο συνελήφθηκαν τελικά 13 άτομα. Ανάμεσα τους επιχείρηση που εκδίδει εφημερίδα στη Θεσσαλονίκη, αρκετοί επιχειρηματίες και ένας υπάλληλος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο αστυνομικός που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, στο Βόλο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.
Την ουσιαστική συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας και των Διευθύνσεων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης τόνισε σε ανακοίνωσή της η συνδρομητική τηλεόραση NOVA, προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο της πειρατείας.
Ειδικότερα, η εταιρία δηλώνει ότι θα διεκδικήσει αποζημιώσεις από όσους προβαίνουν στις εν λόγω παράνομες δραστηριότητες (πειρατεία, υποκλοπή σήματος, διανομή, εμπορία κλπ).
Σύμφωνα με τη μήνυση, η εταιρία υπέστη πολύ μεγάλη απώλεια κερδών, ενώ λόγω της σύμβασης και το ελληνικό δημόσιο έχει υποστεί κατ' εκτίμηση οικονομική ζημιά για τα έτη 2008 και 2009 που ανέρχεται στο ποσό των 30.520.000 ευρώ.
Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στα σπίτια των εμπλεκομένων διαπιστώθηκε ότι διαμοίραζαν παράνομα σε 878 χρήστες του ίντερνετ ηλεκτρονικά «κλειδιά» για την αποκωδικοποίηση και την πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου τηλεοπτικών καναλιών ΝΟVΑ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος του Βόλου 22/5/2009
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Πέθανε η γηραιότερη blogger στον κόσμο!

Η Ισπανίδα Μαρία Αμέλια Λόπες, η θεωρούμενη ως η γηραιότερη μπλογκερ στον κόσμο, πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 97 ετών, ανέφερε η οικογένειά της.
Η Λόπες στο μπλογκ της –το διατηρούσε από την ημέρα των 95ων γενεθλίων της σαν δώρο από τον εγγονό της– μιλούσε, μεταξύ άλλων, για τον ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, τις πολιτικές της πεποιθήσεις και την κακή κατάσταση της υγείας της.
Σε συνέντευξή της στο Guardian το 2007 έλεγε ότι το μπλογκ της έδωσε νέα παράταση στη ζωή της.
Το περασμένο Φεβρουάριο έγραφε: «Όταν είμαι στο Internet, ξεχνώ την ασθένειά μου».
Ήταν μάλιστα δημοφιλής στην Ισπανία: πέρυσι την είχε επισκεφτεί και ο πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.



H URL του blog: http://amis95.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Σύλησαν τάφο για τα χρυσαφικά!

Εικόνα βεβήλωσης στον τάφο της συζύγου του, στο Κοιμητήριο του Κούκου, είδε συνταξιούχος, κάτοικος της συνοικίας Αγ. Παρασκευής Βόλου.
Σπασμένα μάρμαρα, σκαμμένο χώμα και ρωγμές στο φέρετρο ήταν η εικόνα που αντίκρισε. Έκανε αναφορά στη διοίκηση του Κοιμητηρίου, καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ζήτησε άδεια εισαγγελέα για εκταφή.
Ο συνταξιούχος πιστεύει πως πρόκειται για κλοπή των πολλών χρυσαφικών (αλυσίδες, σταυροί κ.λ.π.) μαζί με τα οποία ετάφη η σύζυγός του αφού, σε κανέναν άλλο τάφο δεν υπήρχαν σημάδια καταστροφής.

Προκαταρκτική εξέταση, αναμένεται να ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία.

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για τη διοίκηση του Διαδημοτικού Συνδέσμου κοιμητηρίων Βόλου-Ν. Ιωνίας.
Υπήρχε φύλακας?
Αν ναι, που ήταν?
Αν όχι, γιατί?
Η είδηση αλιεύτηκε από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 22/5/2009
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Ήπια τουριστική αξιοποίηση στα καμμένα δάση!

Όπως ανέφεραν προ ημερών οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές,να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.

Guess who?...Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24,περί δασικών εκτάσεων και δασών' !!!...Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα ότι δεν είμαστε σύμφωνοι και ότι δεν αδιαφορούμε:υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών.Οι τωρινές 273.548 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στο ΟΗΕ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!


Για υπογραφές εδώ www.petitiononline.com/forestgr/
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Οργή αλιέων στην Αλόννησο

Συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού της Αλοννήσου πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι αλιείς του νησιού, προκειμένου να εκφράσουν με ειρηνικό τρόπο τα ποικίλα προβλήματά τους, που ζητούν άμεση λύση. Εν αναμονή της σημερινής επίσκεψης του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κιλτίδη και της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αλοννήσου, τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων απέκλεισαν επί δίωρο περίπου την είσοδο του λιμανιού, παρατάσσοντας τα καΐκια τους, χωρίς, ωστόσο, να παρεμποδιστούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν κανονικά.
Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων διατύπωσαν με απολύτως ειρηνικό τρόπο, όπως προαναφέρθηκε, τα προβλήματά τους, βασικότερο εκ των οποίων είναι “η αποζημίωσή μας για τις ζημιές που μας προκαλούν οι φώκιες, οι οποίες αυτή την στιγμή έχουν ραγδαία αύξηση μέσα στο θαλάσσιο πάρκο, γεγονός που επίσης οφείλεται σε μας, τους ψαράδες, γιατί τις προστατεύσαμε όλα αυτά τα χρόνια» όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θοδωρής Μαλαματένιας.
«Υπάρχουν περισσότερες από 55 φώκιες στην περιοχή, οι οποίες μας καταστρέφουν τα εργαλεία, μας παίρνουν τα ψάρια και δεν μπορούμε να βγάλουμε μεροκάματο” σημειώνει επί λέξη ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων της Αλοννήσου, επισημαίνοντας ότι “πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος 1650, άρθρο 22 παράγραφος 3, σύμφωνα με τον οποίο αποζημιώνονται οι θιγόμενοι, μεταξύ δε αυτών και οι αλιείς, όπου υπάρχουν προστατευόμενες περιοχές”.
Δια στόματος του κ. Μαλαματένια διατυπώνεται η κοινή θέση των αλιέων του νησιού, οι οποίοι υπογραμμίζουν: “Είμαστε υπέρ της περίθαλψης της φώκιας, αλλά εφόσον έχουμε ραγδαία αύξηση στην περιοχή, πρέπει να επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον μετά την περίθαλψη οι φώκιες που προέρχονται από άλλες περιοχές”.
Το τρίτο και εξίσου βασικό θέμα που απασχολεί τα μέλη του ίδιου Συλλόγου είναι “η μείωση των αλιευτικών πεδίων μέσα στο θαλάσσιο πάρκο όπου απαγορεύεται η αλιεία, που συνεπάγεται πρακτικά απώλεια εισοδήματος”. “Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων της Αλοννήσου, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι “ δεν έχει γίνει, μέχρι σήμερα, καμία μελέτη πάνω στις απαγορευμένες περιοχές, για να δούμε αν τελικά ζημιώθηκε ή ωφελήθηκε η περιοχή”.
Τα παραπάνω αιτήματα θα τεθούν υπόψη του κ. Κιλτίδη στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης, στην οποία θα συμμετάσχει ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βλάϊκος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και φορείς της περιοχής.

Γλυκερία Υδραίου
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 22/5/2009
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

30ο Rally Κένταυρος

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 23 – 24 Μαΐου η καρδιά του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κτυπά στη Μαγνησία με την διεξαγωγή του 30ο Ράλι Κένταυρος, την επετειακή διοργάνωση του τοπικού μας αγώνα που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου και γίνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.
Για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας μεταφέρεται στην Αγριά, όπου με τη τεράστια βοήθεια του Δήμου Αγριάς και του Hotel Valis που θα φιλοξενήσει το κέντρο του αγώνα και το γραφείο Τύπου, τη στιγμή που η ευρύτερη περιοχή αποτελεί ένα από τα καλύτερα «πεδία» ειδικών διαδρομών.

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης θα ανοίξει στις 23 Μαΐου, με το διοικητικό και τεχνικό έλεγχο ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 13:00 – 16:00 και θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Hotel Valis, ενώ το απόγευμα τις ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο θα γίνει η τελετή παρουσίασης των πληρωμάτων στις 21:00.

Το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 24 Μαΐου στις 09:30 στον ίδιο χώρο. Η σημαία του αγώνα θα πέσει το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου, και ώρα 17:00, ενώ οι νικητές θα παραλάβουν τα έπαθλα τους στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο του Hotel Valis Resort στις 19:30.

Οι συμμετοχές στο ράλι Κένταυρος είναι 63, με 14 βολιώτικες, και η διαδρομή έχει μήκος 196,500 χλμ. και περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, τις πιο δημοφιλείς και με την καλύτερη φήμη συνολικού μήκους 97 χλμ. Συγκεκριμένα, οι ειδικές διαδρομές του αγώνα είναι οι Δράκεια, Καράβωμα, Μηλιές.

Ο πίνακας με τις συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Προσλήψεις στους Ο.Τ.Α., μέσω Ο.Α.Ε.Δ.

Τριακόσιες θέσεις εργασίας στους ΟΤΑ του Νομού Μαγνησίας μέσα από το Ειδικό Συνδυασμένο Πρόγραμμα Απασχόλησης. Εκατό και πλέον θέσεις από αυτές προβλέπονται για το Δήμο Βόλου και Νέας Ιωνίας, όπως ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος.
Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για 36 μήνες (τρία χρόνια), ενώ οι διαδικασίες πρόσληψής τους θα είναι ταχύτατες, αφού αναμένεται να ξεκινήσουν δουλειά από 1ης Ιουλίου. Οι πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες επίκειται νέα ανακοίνωση για την υλοποίηση νέου προγράμματος μερικής απασχόλησης, από το οποίο στη Μαγνησία θα απασχοληθούν 150 άνεργοι στους ΟΤΑ του Νομού Μαγνησίας. Από τις θέσεις αυτές κατανέμονται στους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού Μαγνησίας 299 θέσεις και συγκεκριμένα ανά Ο.Τ.Α. ως εξής:
ΑΓΡΙΑΣ, 10, ΑΙΣΩΝΙΑΣ, 7, ΑΛΜΥΡΟΥ, 16, ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ, 5, ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ, 6, ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, 8, ΑΦΕΤΩΝ, 7, ΒΟΛΟΥ, 84, ΖΑΓΟΡΑΣ, 9, ΙΩΛΚΟΥ, 5, ΚΑΡΛΑΣ, 10, ΜΗΛΕΩΝ, 10, ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ, 10, ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, 10, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, 31, ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ, 6, ΠΤΕΛΕΟΥ, 7, ΣΗΠΙΑΔΟΣ, 8, ΣΚΙΑΘΟΥ, 8, ΣΚΟΠΕΛΟΥ, 8, ΣΟΥΡΠΗΣ, 11, ΦΕΡΩΝ, 12, ΑΝΑΒΡΑΣ, 3, ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, 4, ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΗΣ, 2, ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ, 2
Με βάση την κατανομή αυτή οι Ο.Τ.Α. και τα Νομικά τους Πρόσωπα θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικό αίτημα στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., περιγράφοντας τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας (ειδικότητα, προσόντα κλπ.). Ακολούθως ο Ο.Α.Ε.Δ. θα προβαίνει σε κάλυψη των θέσεων με ανέργους, επιδοτούμενους η μη.

Περισσότερα:


Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Άγνωστοι? κατέβασαν το blog sibilla?

Διάβασα σήμερα πολλά θέματα σε πολλά ιστολόγια, για το μπλοκάρισμα του blog sibilla.
Φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσουν τα γραφόμενα του συγκεκριμένου ιστολόγιου και φρόντισαν να προχωρήσουν σ' ενέργειες για την εξαφάνισή του απ' το διαδίκτυο.

Δεν πέρασαν τα σχέδιά τους και το ιστολόγιο sibilla, μπορεί και εμφανίζεται πάλι στις οθόνες των χρηστών του διαδικτύου.

Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτοί που προσπάθησαν να το "κατεβάσουν" είναι πράκτορες οποιασδήποτε μυστικής υπηρεσίας, αν είναι φανατισμένα φασιστοειδή, αν είναι παρακρατικοί ή αν είναι απλά κομπλεξικοί, που θέλουν να κάνουν ζημιές.

Αυτό που ξέρω σίγουρα όμως, είναι ότι τελευταία αυξάνονται τα κρούσματα φίμωσης των bloggers, όταν γράφουν "ενοχλητικά" θέματα!

Αυτό που επίσης ξέρω σίγουρα, είναι πως η φίμωση των bloggers δεν περνά, χάρη στην αλληλεγγύη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά μας!

Λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ, στις προσπάθειες φίμωσης των bloggers, απ' όπου κι αν προέρχονται!

Για το τι έγινε στο blog sibilla, διαβάστε εδώ:http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/05/blogs.html

Για την αλληλεγγύη των bloggers, διαβάστε εδώ:http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/05/syncgr.html
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Οι ωραίοι, έχουν χρέη!

Στα 9,314 δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει φέτος το έλλειμμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Πέρυσι, το έλλειμμα έφτανε τα 12.195 εκατομμύρια ευρώ. Το ενοποιημένο χρέος της γενικής κυβέρνησης προβλέπεται να φτάσει φέτος στα 251.200 εκατ. ευρώ, έναντι των εκτιμήσεων για 237.181 εκατ. ευρώ του 2008.
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η βουτιά στα δάνεια, καθώς για έναν ακόμη μήνα οι νέες χορηγήσεις μειώθηκαν και πλέον ο ρυθμός αύξησης ανέρχεται σε 10,3% .
Η πρώτη κοινοποίηση του 2009 για το έλλειμμα και το χρέος εστάλη στη Eurostat στις 31 Μαρτίου του 2009, όπως προβλέπει ο κανονισμός του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας, «προετοιμάστηκε σε συνεργασία με τους αντίστοιχους θεσμικούς φορείς στον τομέα των στατιστικών της γενικής κυβέρνησης».
Το έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης προβλέπεται να φτάσει το 2009 τα 14.267 εκατομμύρια ευρώ.
Με βάση τα στοιχεία, το έλλειμμα ως ποσοστό του Α.Ε.Π. διαμορφώθηκε στο 5% το 2008 και προβλέπεται να περιοριστεί στο 3,7% το 2009. Το 2005, το έλλειμμα ήταν 5,1% του Α.Ε.Π., το 2006 2,8%, το 2007 3,6% και το 2008 5%. Το δημόσιο χρέος ήταν το 2005 στο 98,8% του Α.Ε.Π., το 2006 στο 95,9%, το 2007 94,8%, το 2008 97,6% και φέτος εκτιμάται ότι θα κλείσει στο 99,6% του Α.Ε.Π.!
Ωραίοι δεν είμαστε?
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Για την Μ.Π.Ε., της "επένδυσης" στις Νηες


Τέσσερις φορείς, κατέθεσαν παρατηρήσεις στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επένδυση στις Νηες Σούρπης Μαγνησίας, με την επωνυμία «ΟΡΜΟΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ – LAVENDER BAY GOLF RESORT», που κατατέθηκε για συζήτηση στο επόμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΡΠΗΣ, η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»,η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο,αντικρούουν την μελέτη με το υπόμνημα που κατέθεσαν προς το Νομάρχη Μαγνησίας κ. Α. Παπατόλια, τους επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Ι. Πρίντζο, Α. Κοκκίνη και Α. Νάνο και προς το Συνήγορο του Πολίτη.
Το υπόμνημα-έκθεση έχει 11 διακριτά μέρη, Εισαγωγή, Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής, Αίτηση αποχαρακτηρισμού δασικής έκτασης 1683 στρεμμάτων, Νομοθεσία, Τεχνικά θέματα επί της ΜΠΕ, Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους - ΤΙΦΚ, Υγρότοπος (λιβάρι), ΠΕΡΠΟ – Ιδιωτική Πολεοδόμηση, Γήπεδο γκόλφ, Έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη, Συμπεράσματα, καταλήγοντας στα εξής:
"Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους οι οποίοι συνιστούν παραβίαση της υφιστάμενης νομοθεσίας και νομολογίας που σχετίζεται με την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και τον περιβαλλοντικό και χωροταξικό σχεδιασμό ζητάμε την απόρριψη της υποβληθείσης προς γνωμοδότηση ΜΠΕ και σας καλούμε, για μια ακόμα φορά να γνωμοδοτήσετε αρνητικά για την εν λόγω ΜΠΕ για λόγους δημοσίου συμφέροντος, νομιμότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτό πιστεύουμε ότι επιβάλει το καθήκον που υπηρετείτε."
Όλο το κείμενο της έκθεσης θα το βρείτε εδώ: http://www.oikoen.gr/PressRelease2009-29/
Το ιστορικό και το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης θα το βρείτε εδώ: http://magnitis.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

«Όταν τους ίδωμεν όλους υπό το πέλμα μας…Όταν τους πατήσωμεν όλους τελειωτικώς, θα ησυχάσωμεν…» 83η Περιοχή – Επιτροπή Ασφαλείας Μαγνησίας.

Θα ήταν πολύ μεγάλη μου παράλειψη, να μην αναφερθώ σ' αυτό το βιβλίο.
Ο Θανάσης Βογιατζής, που είναι ο συγγραφέας του, γεννήθηκε στο Βόλο το 1958 και μένει στη Ν.Ιωνία (Ανδριανουπόλεως 90). Εργάζεται ως δημοσιογράφος, πάντα στο Ρεπορτάζ, από το 1986. Ξεκίνησε από τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» εργάστηκε στο «ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ» και από το φθινόπωρο του 1996 εργάζεται στη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ». Προηγούμενη δουλιά του είναι το «Τέσσερις ασκήσεις ύφους» (1986).Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας και εκπρόσωπος της «Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων». Είναι μέλος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, από το 1996.

Στο βιβλίο του αυτό, παρουσιάζει ντοκουμέντα από δίκες της περιόδου του εμφυλίου πολέμου και μετέπειτα, από τα αρχεία της Ασφάλειας Μαγνησίας, αλλά και προσωπικές μαρτυρίες αγωνιστών που ζουν μέχρι σήμερα, απ' την Μαγνησία.

Ο αναγνώστης του θα πρέπει να πάρει υπ' όψη του τη δημοσιογραφική ιδιότητα του συγγραφέα κι ιδιαίτερα αυτή του μάχιμου ρεπόρτερ, καθώς το βιβλίο του Θανάση Βογιατζή, δεν διεκδικεί λογοτεχνικές δάφνες, ούτε προσεγγίζει την ταραγμένη περίοδο του εμφυλίου σαν επιστήμονας ιστορικός.

Σαν γνήσιος ρεπόρτερ όμως, καταγράφει προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων όπως τις έζησαν και ανακαλύπτει πηγές και ντοκουμέντα, που αναδυκνείουν τα γεγονότα, μέσα από τ' αρχεία της Ασφάλειας Μαγνησίας και τα πρακτικά και τις δικογραφίες των δικαστηρίων.

Αξίζει να το διαβάσει κανείς, γιατί μέσα στο βιβλίο αυτό, περνούν ανάγλυφα τα γεγονότα του εμφυλίου στη Μαγνησία, αλλά και γιατί πολλά απ' τα ντοκουμέντα που ανακάλυψε ο Θανάσης Βογιατζής, έρχονται για πρώτη φορά στο φως και στα χέρια των αναγνωστών του.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε απ' τον ίδιο τον συγγραφέα, αλλά και στο διαδίκτυο με on line παραγγελία από http://www.magnesianews.gr/OnLineBooks/ και http://www.ianos.gr/index.asp?park=bk_item&key=0040977
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Αλλοιωμένα τρόφιμα στα Carrefur-Μαρινόπουλος

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του ΕΦΕΤ, μεταξύ των επιχειρήσεων, στις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο είναι το σούπερ μάρκετ Καρφούρ Μαρινόπουλος Α.Ε., στο Βόλο (Βασσάνη και 2ας Νοεμβρίου). Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, διότι στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν διάφορα κατεψυγμένα τρόφιμα, τα οποία είχαν αποψυχθεί και διατηρούνταν σε θερμοκρασίες -5 έως -10 βαθμούς C, ενώ σε ορισμένα από αυτά διαπιστώθηκαν εγκαύματα κατάψυξης και ενδείξεις επανακατάψυξης.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 19/5/2009

Αυτοί θησαυρίζουν πουλώντας μας αλλοιωμένα τρόφιμα κι ο Ε.Φ.Ε.Τ.,τους έβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ!
Τι να πρωτοθαυμάσουμε?
Το θράσος της επιχείρησης, που είναι υπότροπη ή το θράσος του Ε.Φ.Ε.Τ., που νομίζει ότι έπραξε το καθήκον του απέναντι στη κοινωνία?
Για σίγουρες δηλητηριάσεις, να ψωνίζουμε απ' τα Carrefur-Μαρινόπουλος!
5.000 ευρώ (ίσως και περισσότερα) κύριοι του Ε.Φ.Ε.Τ., είναι τα καθημερινά πούρα των goldenboys, της Carrefur!
Μη τους τιμωρείτε άλλο, θα πτωχεύσουν οι άνθρωποι απ' τα υπερβολικά σας πρόστιμα!
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Πωλείται η Νίκη Βόλου?

Ενας από τους πλουσιότερους Ελληνες του εξωτερικού φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφερόμενος για την αγορά της ΠΑΕ Νίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μακρής, που είναι Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας της Αυστραλίας και ένας από τους πλουσιότερους Αυστραλούς, έχοντας κάνει ήδη άνοιγμα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα (ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή), έχει εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει μια ομάδα με κόσμο και δυναμική και οι συνεργάτες του, αφού συνέλεξαν πληροφορίες, του πρότειναν τη Νίκη Βόλου.


Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι σύμβουλοι του Κ. Μακρη έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές με ανθρώπους της βολιώτικης ΠΑΕ...


Ο ομογενής επιχειρηματίας μετανάστευσε στην Αυστραλία το 1963 και σήμερα έχει πολλά εμπορικά κέντρα, το Optus House στην Αδελαΐδα και το Bonnyridge Plaza στα περίχωρα του Σίδνεϊ, ενώ έχει και επιχειρήσεις στην Ελλάδα όπου συχνά χαίρεται τη θάλασσα με το πανάκριβο γιοτ του Ouzo Palace.


Είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στην Αυστραλία και ο πλουσιότερος ομογενής, βρίσκεται στην 36η θέση της σχετικής λίστας με περιουσία που φτάνει τα 1,06 δισεκατομμύρια δολάρια. Μένει στην Αδελαΐδα, όπου είναι και το κέντρο των επιχειρήσεών του, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εμπορικά κέντρα και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ο Κώστας Μακρής το 2005 σε μια από τις επιχειρηματικές κινήσεις του αποφάσισε να αγοράσει την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, η οποία βρισκόταν στην Β’ Εθνική Κατηγορία στην τιμή των 900.000 από τον τότε κάτοχο της Π.Α.Ε. Άρη Λουκόπουλο Στην Πάτρα δεν βρήκε ό,τι περίμενε και πριν από λίγο καιρό στις 4 Μαΐου 2009 ο Κώστας Μακρής παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, αποχωρώντας από τα διοικητικά της ομάδας.


Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 19/5/2009


Άντε να δούμε τι θα γίνει με την ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Η "Νικάρα", όπως την αποκαλούν οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, δημιουργήθηκε το 1924, απ' τους πρόσφυγες, που μετανάστευσαν στην περιοχή μετά την Μικρασιατική καταστροφή.

Τη δεκαετία του '60, μεσουρανούσε στη Α' Εθνική κατηγορία και ανέδειξε μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές, όπως ο Ζαντέρογλου.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Γ' Εθνική κατηγορία, το γήπεδό της (Παντελής Μαγουλάς), η "κλούβα" όπως το λένε οι οπαδοί της, σε κάθε εντός έδρας αγώνα γεμίζει με κόσμο.

Διακαής πόθος των φιλάθλων της, η επάνοδός της στην πρώτη κατηγορία.

Σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, βρίσκεται στα χέρια του γνωστού παράγοντα Στράτου Γιδόπουλου.


Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ποντίων

Στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο, ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα.
Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αναφέρεται σε σφαγές και απελάσεις εναντίον χριστιανών Λάζων στην περιοχή του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρκων κατά την περίοδο 1914-1923. Εκτιμάται ότι στοίχισε τη ζωή περίπου 213.000-368.000 Ελλήνων. Οι επιζώντες κατέφυγαν στον Άνω Πόντο (στην τότε ΕΣΣΔ) και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, στην Ελλάδα.

Οι τουρκικές κυβερνήσεις αρνούνται πως υπήρξε γενοκτονία και τοποθετούν επισήμως το θάνατο των Ελλήνων στα πλαίσια των ευρύτερων απωλειών του πολέμου, του λιμού που προκλήθηκε από τη ρωσική εισβολή στη βόρεια Τουρκία ή άλλων κοινωνικών αναταράξεων.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2007 η Διεθνής Ένωση Μελετητών Γενοκτονιών (International Association of Genocide Scholars IAGS) αναγνώρισε επίσημα τη γενοκτονία των Ασσυρίων και Ελλήνων του Πόντου.

Η γενοκτονία ως όρος διαμορφώθηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης το 1945. Πριν από τον όρο «Γενοκτονία» υπήρχε ο όρος «Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας». Η έννοια της γενοκτονίας, σημαίνει τη μεθοδική εξολόθρευση, ολική ή μερική, μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας, ένα πρωτογενές έγκλημα, το οποίο δεν έχει συνάρτηση με πολεμικές συγκρούσεις. Η γενοκτονία αποτελεί το μεγαλύτερο έγκλημα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, για το οποίο μάλιστα δεν υπάρχει παραγραφή.



Μακριά από μένα κάθε είδους εθνικιστικές κορώνες, αλλά λαοί χωρίς μνήμη είναι λαοί χωρίς μέλλον!
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Καταθέστε στοιχεία λέει η κ. Παπαρήγα

"Αν βγούμε και συκοφαντήσουμε τον πρωθυπουργό ότι έχει μία offshore εταιρεία ή ακόμα ότι μπλέκεται με κυκλώματα εμπορίου λευκής σαρκός, αν συκοφαντήσουμε τον κ. Παπανδρέου ότι έχει μετοχές στην τάδε τράπεζα, ότι έχει εταιρείες που ασχολούνται με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, ποιος έχει την υποχρέωση να καταθέσει στοιχεία, το ΚΚΕ ή ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;" είπε η κ. Παπαρήγα.
Και πρόσθεσε: "Το ΚΚΕ έχει υποχρέωση να καταθέσει στοιχεία, έτσι δεν είναι; Ο κατηγορών καταθέτει στοιχεία, δεν μπορεί ο κατηγορούμενος να φέρει στοιχεία που δεν έχει! Λοιπόν, να φέρουν στοιχεία!".
Νομίζω ότι μετά απ' αυτές τις δηλώσεις ο κ. Πάγκαλος οφείλει να επαληθεύσει τις καταγγελίες του.
Διαφορετικά μάλλον θα δικαιώσει την κ. Παπαρήγα και το Κ.Κ.Ε., που τον κατηγορούν ευθέως για συκοφαντίες.
Είπε κι άλλα η κ. Παπαρήγα, υποστήριξε ότι το ΚΚΕ δεν έχει επιχειρήσεις-μαϊμου για να κυνηγά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις, αλλά μόνον εκδοτικές εταιρείες που ελέγχονται συχνά από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων.
Παράλληλα, είπε και πάλι "όχι" σε έλεγχο των οικονομικών του κόμματος, εμμένοντας στην πάγια θέση του Περισσού να μην δημοσιοποιεί στοιχεία για την οικονομική ενίσχυση από εισφορές των μελών και των φίλων του.
Εδώ πρέπει να πούμε ότι κανένα κόμμα μέσα ή έξω απ' τη Βουλή δεν δίνει τέτοια στοιχεία.
Μόνο ο Τσουκάτος είπε εκείνο το αλήστου μνήμης, "τα πήρα απ' τη Siemens για να τα δώσω στο κόμμα"!
Η γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε "Βαβυλωνία" τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στις προτάσεις του για την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, ενώ έκανε λόγο για "ναρκω-κουλτούρα" επικρίνοντας τις προτάσεις των Οικολόγων για διαχωρισμό μεταξύ σκληρών και μαλακών ναρκωτικών.
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Βιομήχανοι κατά πολιτικών

Τη δόξα του προέδρου του Σ.Ε.Β. κ. Δασκαλόπουλου, ζήλεψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος κ. Ευρ. Ευλογημένος στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, στις 15/5/2009, παρουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιώργου Προβόπουλου, που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.

Ο κ. Ευλογημένος, όμως έκλεψε την παράσταση με μια ομιλία για την κακοδαιμονία της ελληνικής κοινωνίας, που όπως σημείωσε είναι πρόβλημα οικονομικό , πολιτικό και ηθικό, αφιερώνοντας ένα σημαντικό μέρος της ομιλίας του στους πολιτικούς για «την εγκληματική ολιγωρία, ανεπάρκεια και αδράνεια που επιδεικνύουν απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά».

Ήταν τόσο προκλητική η ομιλία του, που δεν την άντεξαν οι παρευρισκόμενοι πολιτικοί και αποχώρησαν πνέοντας μένεα εναντίον του.

Πρώτος αποχώρησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Καρτάλης, ακολούθησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Νάκος και στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σούρλας και ο βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Αυτοί που "ήπιαν το πικρό ποτήρι" και παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης ήταν η βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ζήση και ο Νομάρχης Μαγνησίας κ. Παπατόλιας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις των πολιτικών.


Απολαύστε:


Ο κ. Γ. Σούρλας

«Στην μακροχρόνια κοινοβουλευτική μου πορεία για πρώτη φορά αντιμετώπισα τέτοια υβριστική και ισοπεδωτική ομιλία. Όχι μόνον δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ευπρέπειας. Όταν κάποιον τον καλούν, δεν τον βρίζεις. Παρουσίασε την εικόνα μίας Ελλάδος σε πλήρη αποσύνθεση και σε πλήρη διάλυση. Κατέκρινε τους πάντες και τα πάντα. Μίλησε απαξιωτικά για τους αιρετούς, για όλα τα κόμματα, για το σύνολο των βουλευτών και απηύθυνε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους δημόσιους υπαλλήλους και για το μόνο που δεν έκανε κριτική ήταν για τον κλάδο του. Ήταν πέρα ως πέρα αντιδεοντολογικό, γιατί ήταν επίσημος ομιλητής ο κ. Προβόπουλος, που είναι μία προσωπικότητα σημαντική και ενώ θα έπρεπε να περιμένει το λόγο του προσκεκλημένου ή να απευθύνει ένα καλωσόρισμα ή να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος στο χώρο της Θεσσαλίας, να κάνει την κριτική του και τις προτάσεις του, προτίμησε να αναφερθεί σε όλα και έτσι είναι προφανές ότι θα δυσκόλευε την ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως και έγινε, αφού ο κ. Προβόπουλος δεν συμμερίστηκε τις απόψεις του κ. Ευλογημένου. Του πρότεινα, καταλήγει ο κ. Σούρλας, εφόσον αυτές είναι οι εκτιμήσεις του, να κατέβει στον πολιτικό στίβο, μόνος του ή μαζί με άλλους, να διεκδικήσει τη ψήφο του ελληνικού λαού για να αλλάξει τη νοσηρή κατάσταση που περιέγραψε».

Ο κ. Κ. Καρτάλης

«Αρνούμαι να αποδεχθώ αναφορές –από όποιον και αν προέρχονται– που κατεδαφίζουν το δικαίωμα στην εργασία, που ισοπεδώνουν την τιμή και την υπόληψη του συνόλου των δημοσίων υπαλλήλων, του συνόλου των εκπαιδευτικών, του συνόλου των πολιτικών, του συνόλου των ανθρώπων που προσφέρουν τις δυνάμεις τους για το καλό της χώρας. Προφανώς υπάρχουν προβλήματα στο δημόσιο τομέα. Όμως υπάρχει και ο δάσκαλος που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ανήλιο, ο αγροτικός ιατρός στη Σκόπελο, ο νοσηλευτής στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς. Σε ό,τι αφορά το πολιτικό σύστημα, προφανώς υπάρχουν και προβλήματα που το τελευταίο διάστημα έχουν κλιμακωθεί ως προς τη σοβαρότητά τους. Πιστεύω ότι χρειάζονται τομές, όπως και πιστεύω ότι η πολιτική μπορεί να προσφέρει λύσεις υπέρ των πολιτών. Γι’ αυτές τις λύσεις μάχομαι ως βουλευτής. Σε μία εποχή που είναι αναγκαία η συνέργεια των δυνάμεων, πολωτικές συμπεριφορές που διαχωρίζουν τους πολίτες δεν είναι αποδεκτές. Eχω με όλες μου τις δυνάμεις υποστηρίξει την ανάγκη να στηριχθεί, ιδίως εν μέσω οικονομικής κρίσης, η βιομηχανία της χώρας και ειδικότερα της Μαγνησίας. Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, για να δείξω ότι όλοι μαζί προχωράμε για μία καλύτερη ημέρα. Η κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη, όμως η συμπεριφορά του προεδρείου της εκδήλωσης ήταν όμως –τουλάχιστον- αντιδεοντολογική αλλά και προσβλητική για πολλές από τις ιδεολογικές μου απόψεις. Θεώρησα ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίζω να παρίσταμαι, πόσω δε μάλιστα που δεν είχα και τη δυνατότητα να παρουσιάσω τις απόψεις μου.»

Η κ. Ροδ. Ζήση

«Η ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ Θεσσαλίας με πιο έντονο ύφος και πιο μελανά χρώματα θύμιζε τις ομιλίες του κεντρικού ΣΕΒ, αλλά συγχρόνως και την πολύμηνη επίθεση των κεντρικών Μέσων Ενημέρωσης αλλά και πολλών παραγόντων του δημόσιου βίου για τη συλλήβδην απαξίωση των πολιτικών και των κομμάτων. Ή άποψη ότι όλοι ίδιοι είναι παραπέμπει σε συνειρμούς συμψηφισμών και επικαλύψεων. Η Νέα Δημοκρατία ασκείται διαρκώς στο έθιμο των συγκαλύψεων και των αποχωρήσεων από τη Βουλή και τους θεσμικούς και τους συνταγματικούς χώρους. Δεν είμαι μέρος των συμψηφισμών και γι΄ αυτό μπορώ να παρευρίσκομαι και να ακούω την περιγραφή μίας κακής πραγματικότητας και την κριτική, όταν αυτό συνοδεύεται και από αυτοκριτική, αλλά και από συγκεκριμένες προτάσεις διεξόδου από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση».

Δεν είναι απολαυστικοί οι πολιτικοί μας?

Τα μοσχαναθρεμμένα τους παιδιά, οι βιομήχανοι ως να ήρθαν από άλλο πλανήτη και παρθενογέννεση, φτύνουν τους πάντες και ζητούν περισσότερα προνόμια κι οι πολιτικοί μας αρκούνται σε δηλώσεις και αποχωρήσεις διαμαρτυρίας.

Άντε να δούμε πότε θα σας "φτύσει" όλους μαζί ο λαός, που πληρώνει τα σικέ παιχνίδια πολιτικών και βιομηχάνων!


Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Ανακαλύφθηκε η σπηλιά του Κένταυρου Χείρωνα?

Ο Διδάκτωρ Γεωλογίας-Παλαιοντολογίας και Ειδικός Σπηλαιολόγος Στυλιανός Γαλούκας έφερε στο φως σημαντικά δεδομένα σχετικά με την ύπαρξη και τη θέση του σπηλαίου, όπου έζησε ο σοφότερος των Κενταύρων.
Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη λεπτομερή επιστημονική έρευνα του κ. Γαλούκα, αποδεικνύουν την πραγματική διάσταση του μύθου, ότι δηλαδή το σπήλαιο του Κένταυρου Χείρωνα υπήρξε στην πραγματικότητα, εντοπίζοντας παράλληλα την ακριβή του θέση στο Πήλιο.

Η θέση αυτή όπως προσδιορίστηκε, βρίσκεται σήμερα εντός περιφραγμένης στρατιωτικής περιοχής. Το σπήλαιο αν δεν έχει καταστραφεί, πιστεύεται ότι ενδεχομένως θα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, από τα μεγάλης έκτασης έργα που έγιναν εκεί τη δεκαετία του 1950.

Για πρώτη φορά η αναζήτηση του σπηλαίου του Κένταυρου Χείρωνα προσεγγίζεται με τη μεθοδολογία της αδιάλειπτης «ιχνηλάτησης» της πληροφορίας από την εποχή της γένεσής της μέχρι τις μέρες μας και έγινε δεκτή, ως εκ τούτου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανακοίνωση του κ. Γαλούκα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Αρχαιολογικού Συνεδρίου για το «Έργο Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας», που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τον περασμένο Μάρτιο.

Το πλήρες κείμενο της πολύ ενδιαφέρουσας ανακοίνωσης του κ. Γαλούκα, όπου προσδιορίζεται η θέση του σπηλαίου του Κένταυρου Χείρωνα «επί Χάρτου», θα δημοσιευθεί στα Πρακτικά του εν λόγω Συνεδρίου.


Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Τοπική δημοσκόπηση

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις για τα πολιτικά κόμματα να έχουν γίνει «σούπες» λόγω της πληθώρας τους, όμως μια δημοσκόπηση με τοπικό περιεχόμενο παρουσιάζει πάντα ενδιαφέρον για τις τοπικές κοινωνίες.
Δεν θα κάνουμε το λάθος να αναφερθούμε σε ονοματολογίες, δημοφιλίες βουλευτών, νομαρχών και δημάρχου από την ώρα που δεν είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τον εντολοδόχο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης.
Παρά το γεγονός ότι ασχολήθηκε με πλήθος ονομάτων απ΄ όλες τις βαθμίδες της τοπικής πολιτικής σκηνής και παρά το γεγονός ότι έχουμε στο συρτάρι μας τα αποτελέσματα, εκτιμούμε ότι η δημοσιοποίησή τους δεν βοηθάει στη διεξαγωγή συμπερασμάτων για πολλούς λόγους.
Περιοριζόμαστε μόνο να αναφέρουμε την υψηλή δημοτικότητα του νομάρχη Απόστολου Παπατόλια και του Αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα και να επισημάνουμε την εξαίρεση του υφυπουργού Εσωτερικών Θανάση Νάκου από τη συγκεκριμένη μέτρηση για άγνωστους σε μας λόγους.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης τόσο για τα προβλήματα του νομού Μαγνησίας, όπως τα αξιολογούν οι πολίτες, όσο και η τοποθέτηση των πολιτών για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Ας δούμε λοιπόν με βάση αυτό το συγκεκριμένο τμήμα της δημοσκόπησης πώς σκέπτονται οι πολίτες της Μαγνησίας σ΄ αυτή τη φάση.
Οι κάτοικοι της Μαγνησίας δεν παρουσιάζονται ούτε αισιόδοξοι ούτε απαισιόδοξοι για τον μέλλον τους, αφού οι γνώμες μοιράζονται ακριβώς, ενώ πάνω από έξι στους δέκα είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα ζωής και τις γενικότερες συνθήκες διαμονής στη Μαγνησία. Σε ποσοστό 66% οι πολίτες δηλώνουν ότι σε καθημερινή βάση ενημερώνονται από τις τοπικές εφημερίδες. Σοβαρότερα προβλήματα αναδεικνύονται η ανεργία, το οδικό δίκτυο και η προστασία του περιβάλλοντος.
Τέλος παρά το γεγονός ότι ελαφρώς περισσότεροι πιστεύουν στην ικανότητα διακυβέρνησης μιας κυβέρνησης Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κ. Καραμανλή, σημαντικά μεγαλύτερος αριθμός πιστεύει ότι καλύτερα εκπροσωπεί τα συμφέροντά τους μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου. Το τελευταίο στοιχείο είναι λογικό, αφού με βάση τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας οι περισσότεροι κάτοικοι αυτοπροσδιορίζονται ως κεντροαριστεροί. Πιο συγκεκριμένα δηλώνουν αριστεροί το 16,5%, κεντροαριστεροί το 17,7%, κεντρώοι 17,9%, κεντροδεξιοί το 9,8%, δεξιοί 12,1%, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό της τάξεως του 26,0% δεν θέλησε να τοποθετηθεί στην κλίμακα αριστερά-δεξιά.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου 17/5/2009


Απορίες:

Γιατί είναι λάθος ν' αναφερθείτε σε δημοφιλίες βουλευτών και τοπικών αρχόντων?

Κι αφού επιλέξατε να μη το κάνετε, γιατί αναφέρεστε στο άρθρο σε επιλεγμένα ονόματα κι όχι σε όλα?

Να ελπίζουμε σε απάντηση σε επόμενη έκδοση?

Θα δώσετε όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης στη δημοσιότητα ή κάνουν τζίζ?
Κι ένα τελευταίο, στην απεικόνιση που εσείς δημοσιεύσατε, παρατηρώ ένα πλειοψηφικό 39,7%, που λέει ότι καμμία απ' τις δύο (κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή κυβέρνηση Ν.Δ.) ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!
Αυτό γιατί το κάνατε γαργάρα στο άρθρο????
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Πάμε Μουσείο?

Διεθνής μέρα για τα μουσεία σήμερα και είναι ευκαιρία να επισκεφθούμε κάποιο μουσείο.
"Η ΙΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Βόλου, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, ανοίγει διάπλατα τις πύλες του Αθανασάκειου Μουσείου, προς όφελος του κοινού. Παρότι κάθε Δευτέρα το πρωί, το Μουσείο Βόλου είναι γενικά κλειστό, εντούτοις τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, από τις 8.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., με στόχο την προβολή και ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής και την ένταξή του σε πολιτιστικές διαδρομές, σε άμεση συνάρτηση με επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, που αποτελούν ταυτόχρονα σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς. Για τις σχολικές ομάδες οι εκπαιδευτικές περιηγήσεις θα πραγματοποιηθούν κατόπιν προσυμφωνημένου ραντεβού. Για το ευρύ κοινό εκπαιδευτικές περιηγήσεις στις αίθουσες του Μουσείου θα πραγματοποιηθούν στις 4.00 μ.μ., 5.30 μ.μ. και 7.00 μ.μ. Αντίστοιχα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλμυρού, παρότι κάθε Δευτέρα είναι κανονικά κλειστό, εντούτοις τη Δευτέρα 18 Μαΐου, θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ, ενώ από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 12.00 το βράδυ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις αίθουσες του Μουσείου από την αρχαιολόγο κα Ζ. Μαλακασιώτη. "

Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου


Στο μουσείο του Βόλου, περιμένουμε πως και πότε θα εκτεθούν τα ευρήματα απ' τον θολωτό τάφο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στον περιφερειακό του Βόλου.

Κι αυτό γιατί οι εργαστηριακές αναλύσεις των ευρημάτων, έδειξαν ότι πολλά απ' αυτά σχετίζονται με την αρχαία Κολχίδα κι έτσι δίνεται για πρώτη φορά ιστορική υπόσταση στον μύθο της Αργοναυτικής εκστρατείας!

Συντομεύετε κύριοι και κυρίες αρχαιολόγοι!
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Λογοκρισία απ' το blogZ.gr

Όσοι παρακολουθείτε το ιστολόγιό μου, θα προσέξατε ίσως ότι πριν από λίγες μέρες, είχα προσθέσει το λογότυπο του blogZ.gr, το οποίο πλέον έχω αφαιρέσει.
Στην ιστοσελίδα αυτή έκανα μόλις δύο (2) αναρτήσεις.

Η μία αφορούσε την αυτοκτονία του μηχανοδηγού και η άλλη στη σκανδαλάρα της "επένδυσης" στις Νηες Σούρπης Μαγνησίας.

Αυτή η δεύτερη κατέβηκε πάρ' αυτα απ' τον διαχειριστή (webmaster sic!) του blogZ.gr, "διότι είναι αναδημοσίευση και ως τέτοια δεν είναι αποδεκτή από τους όρους χρήσης του site".

Δημοσιεύω όλη την μεταξύ μας αλληλογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας!


Message:
Αγαπητέ φίλε,
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σαςστο Blogz.gr.
Ωστόσο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η δημοσίευσή σας "Ο πολλαπλασιασμός των οπών-Σκανδαλάρα!!!!!!!! " αφαιρέθηκε, διότι είναι αναδημοσίευση και ως τέτοια δεν είναι αποδεκτή από τους όρους χρήσης του site, τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ:http://blogz.gr/content/terms
Φιλικά,

WebmasterBlogz.gr


Φίλε webmaster του blogZ.gr,

έχω την αίσθηση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των blogs γενικού περιεχομένου, που σέβονται τον εαυτό τους και τους αναγνώστες τους, όταν αναφέρονται σε κάποιο θέμα, αναφέρουν και τις πηγές τους. Επίσης έχω την αίσθηση ότι στα blogs, μαθαίνουμε πράγματα για τα οποία καλώς ή κακώς, τα Μ.Μ.Ε. της χώρας μας (πανελλαδικά ή τοπικά), για διάφορους λόγους που δεν είναι της ώρας ν' αναλύσω, τα αφήνουν εκτός ειδησεογραφίας. Αν επισκεφτείς το blog μου, θα διαπιστώσεις ότι όλες μου οι αναρτήσεις ξεκινούν από κάποια πηγή που πάντα αναφέρω και ακολουθεί δικός μου σχολιασμός. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν υπάρχει σχολιασμός δικός μου, γιατί το θέμα μιλά μόνο του και η μόνη παρέμβασή μου είναι στον τίτλο, με τον χαρακτηρισμό σκανδαλάρα! Θεωρώ το θέμα πάρα πολύ σοβαρό και έχει πνιγεί για ευνόητους λόγους απ' τα Μ.Μ.Ε. Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία των συγκρίσεων με άλλα post, που έχουν αναρτηθεί στο blogZ.gr και όχι μόνο είναι πιστές αντιγραφές άλλων, αλλά δεν αναφέρουν καν τις πηγές τους!

Αλήθεια αν δεν είχα αναφέρει τις πηγές του άρθρου και το είχα αναρτήσει ως δικό μου, πόσοι θα καταλάβαιναν ότι είναι αναδημοσίευση?

Αν άλλαζα κάποιες φράσεις θα ήμουν συμβατός με το άρθρο 6 των όρων χρήσης?

Τελικά θα ήθελα να ξέρω αν αυτό που ενόχλησε περισσότερο είναι η αναδημοσίευση ή το περιεχόμενό της?

Επαναλαμβάνω ότι το θέμα για την "επένδυση" στις Νηες, είναι πολύ σημαντικό κι επειδή ακριβώς σέβομαι την δουλιά των άλλων δεν το οικειοποιήθηκα και το ανάρτησα αυτούσιο με τις πηγές του, καθώς το web είναι ένας χώρος που δεν ελέγχεται απ' τα Μ.Μ.Ε. και μπορούν όλοι να μάθουν τι συμβαίνει σ' αυτή τη γωνιά της περιοχής μου.

Κατά συνέπεια παρακαλώ να αναρτηθεί ξανά η δημοσίευση του θέματος.

Υ.Γ. περιμένω απάντηση.

Φιλικά

Μιχάλης Μαγνήτης


Αγαπητέ φίλε,
Οι όροι χρήσης του Blogz.gr είναι σαφέστατοι και υπηρετούν το σκοπό που έχει τεθεί για το site, δηλαδή την ανάδειξη της πρωτότυπης πνευματικής δημιουργίας των Ελλήνων bloggers. Η επί λέξει αναδημοσίευση κειμένων από άλλα sites δε συνιστά πρωτότυπη πνευματική δημιουργία γι' αυτό και δεν είναι αποδεκτή στο Blogz.gr, είτε υπάρχει αναφορά της πηγής είτε όχι.
Φιλικά,

WebmasterBlogz.gr


Νομίζω ότι και τα όσα έγραψα τόσο στην επίμαχη ανάρτηση, όσο και στο προηγούμενο mail μου ήταν σαφέστατα! Μετά τη σημερινή σου απάντηση, εκλαμβάνω το κατέβασμα της ανάρτησης ως λογοκρισία και παρακαλώ για την πλήρη λογοκρισία του ιστολογίου μου από το blogZ.gr.

Σε απλά ελληνικά, παρακαλώ για την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού μου απ' το blogZ.gr, καθώς και κάθε άλλης ανάρτησής μου.

Επιμένω σταθερά στο δικαίωμα και την ελευθερία των bloggers, να δημοσιεύουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν, αρκεί να σέβονται τις πηγές τους!

Το blogZ.gr, με την πρακτική του απέναντι στην επίμαχη ανάρτηση, απέδειξε ότι αυτό το δικαίωμα το περιορίζει κατά το δοκούν.

Ευχαριστώ για την ολιγοήμερη φιλοξενία σας, αλλά δεν την επιθυμώ πλέον.

Μιχάλης Μαγνήτης
Διαβάστε περισσότερα...

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template