Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

Απ' τον 3ο όροφο στο χειρουργείο!

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του ήταν ένας 44χρονος Αλβανός ελαιοχρωματιστής, ο οποίος έπεσε σήμερα το πρωί, από τον τρίτο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής σε σκαλωσιά του ημιωρόφου και υπέστη κάταγμα στο μηρό.
Το εργατικό ατύχημα έγινε στις 9.12 το πρωί, στην οικοδομή όπου κατασκευάζεται το κτίριο του πολυκαταστήματος «Ζάρα», επί των οδών Ιωλκού - Σωκράτους.
Γιατροί του ΕΚΑΒ πήγαν επί τόπου άμεσα, με μοτοσικλέτα και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ελαιοχρωματιστή, ενώ η πρώτη διάγνωση ήταν ότι ο εργαζόμενος υπέστη κάταγμα ποδιού και δεν είχε χτυπήσει σε άλλο σημείο του σώματος. Πάντως, υπήρξε καθυστέρηση, προκειμένου να μεταφερθεί το φορείο από τον ημιώροφο στο ισόγειο, κάτι που τελικά έγινε με σχοινιά και με τη βοήθεια των εργαζομένων.
Στο νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, ο 44χρονος, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα στο μηριαίο και μάλιστα αργά το πρωί χειρουργήθηκε, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία στη μέση.
Η Επιθεώρηση Εργασίας διενεργεί συχνούς ελέγχους στη συγκεκριμένη οικοδομή με τον τελευταίο να γίνεται προχθές, όπου για άλλη μια φορά είχε επισημανθεί στους υπευθύνους της οικοδομής, ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί και δεύτερη μπάρα γύρω από τη σκαλωσιά για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Από την εφημερίδα Μαγνησία 19/6/2009

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα, στο βωμό των "επενδύσεων" του Κεφαλαίου.
Ακόμα ένας οικονομικός μετανάστης στο χειρουργείο.
Ακόμα μια φορά το επίσημο κράτος, έχει διαπιστώσει τις ελλείψεις στα μέτρα ασφάλειας, αλλά έκανε μόνο συστάσεις.
Ακόμα μια φορά, τα κέρδη βρίσκονται πάνω απ' τους ανθρώπους!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template