Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Το Νοσοκομείο Βόλου, χρωστά 274.000 ευρώ στη ΔΕΥΑΜΒ!

Το αστρονομικό ποσό των 274.000 ευρώ οφείλει το Νοσοκομείο Βόλου στη ΔΕΥΑΜΒ. Η είδηση έκανε αίσθηση στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης λόγω της μεγάλης οφειλής του νοσηλευτικού ιδρύματος της περιοχής μας, σε μία μάλιστα περίοδο όπου η Διαδημοτική Επιχείρηση υποχρεώνει την πληρωμή των λογαριασμών ακόμη και από τα σχολεία.
Σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Εξέτασης Θεμάτων Καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ στο Νοσοκομείο έχει καταλογιστεί ποσό ύψους 356.000 ευρώ για το 2008. Όπως σημειώνεται, επειδή έγινε μεταφορά υδρομέτρου και ήταν καλυμμένο, δεν έγινε ανάγνωση ενδείξεων των τεσσάρων τριμήνων του έτους και ο παραπάνω λογαριασμός είχε την κατανάλωση και των προηγούμενων περιόδων. Κατόπιν αυτών έγινε ο επιμερισμός των κυβικών στα προηγούμενα τρίμηνα και μειώθηκε το ποσό στις 274.000 ευρώ . Τα μέλη της Επιτροπής σημειώνουν ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου αρνείται να πληρώσει το παραπάνω ποσό, αν και ο υπολογισμός του, όπως σημειώνεται, έγινε με τις αντίστοιχες τιμές και χωρίς τις αναλογούσες επιβαρύνσεις. Κατά τη διάρκεια συζήτησης ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ κ. Γιώργος Μακρής είπε ότι αντιπροσωπεία της Διαδημοτικής Επιχείρησης συναντήθηκε με τη διοικήτρια του
«Αχιλλλοπουλειου» κ. Καρά, η οποία δεσμεύτηκε, όπως είπε ο κ. Μακρής, ότι θα εισαγάγει το θέμα της οφειλής σε προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.
Ακόμη στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκε και το θέμα για τη σπατάλη νερού που γίνεται από τους αθιγγάνους της περιοχής της Νεάπολης από τις κοινόχρηστες βρύσες που έχει τοποθετήσει η Διαδημοτική Επιχείρηση. Αποφασίστηκε σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου οι υπηρεσίες να φέρουν πρόταση για το οικονομικό κόστος που απαιτείται για την κατασκευή νέων αγωγών με μειωμένη πίεση, προκειμένου να μειώνεται η σπατάλη.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template