Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009

Η Ευρωπαϊκή Ένωση των " λαών "!

Ενώ η χώρα που προεδρεύει της ΕΕ βρίσκεται στη δεύτερη ημέρα των ευρωεκλογών, η διευθύντρια της Τσεχικής Ραδοφωνίας Αννα Πολάκοβα, Ρομά (Αθίγγανη) στην καταγωγή, ζήτησε πολιτικό άσυλο στον Καναδά με την αιτιολογία ότι κινδυνεύει η ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της. Εδώ και μήνες, η ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της, δέχονται επιθέσεις και απειλές για τη ζωή τους. Πριν από μερικούς μήνες, ακροδεξιοί σκίνχεντς μπήκαν στο σπίτι της και ξυλοκόπησαν άγρια την ίδια και τα παιδιά της. Ένα ακροδεξιό κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές με σύνθημα την «Τελική Λύση» (Endloesung), εξόντωση των ρομά , κατά το πρότυπο των Ναζί.
Οσοι πίστεψαν ότι η ΕΕ από μόνη της (σαν θεσμός) αποτελεί εγγύηση για την ειρηνική συνύπαρξη των διαφορετικών λαών, μακριά από συμπεριφορές σκοτεινών εποχών του παρελθόντος, καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών στην Ολλανδία και να περιμένουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων κρατών μελών την Κυριακή.
Οσοι έλληνες πάλι πιστεύουν ότι η ΕΕ αποτελεί εγγύηση για την διαφύλαξη των συνόρων μας και την εθνική μας ασφάλεια από πιθανές επιθέσεις εξ ανατολών, θα πρέπει να είναι αφελείς, πολύ αφελείς. Η οικονομική κρίση έδειξε ότι τα κράτη έθνη ζουν και βασιλεύουν στην ΕΕ, επιβεβαιώνοντας.τον κανόνα «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
Του Αλέξανδρου Πιστοφίδη
Από http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_7438.html

Για να ξέρουμε τι θα πει δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template