Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Συνέντευξη Τατούλη...λέει πολλά!

Βόμβες κατά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης εξαπέλυσε στην αποκλειστική του συνέντευξη στον ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ (24/5/2009) ο πρώην υπουργός Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης δύο εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές σπάει τη σιωπή των τελευταίων μηνών και επιτίθεται κατά του Κ. Καραμανλή, στον οποίο καταλογίζει «ενοχή» για τα σκάνδαλα και του καταμαρτυρεί ότι «κυβερνά με μία παρέα τη χώρα», έχοντας ουσιαστικά μετατραπεί σε βαρίδι για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στη ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αρκαδίας -μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο της Ν.Δ- δεν μασά τα λόγια του, σε μία συνέντευξη-ποταμό που περιλαμβάνει επισημάνσεις για την οικονομία, εκτιμήσεις για το πολιτικό σκηνικό μετά τις Ευρωεκλογές, αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο πολιτικό σκηνικό αλλά και αναφορές στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου.

Στη συνέντευξη καταλήγει:

"Ο κ. πρωθυπουργός επέλεξε να πυροβολήσει τον πιανίστα, αντί να διορθώσει την μουσική. Δυστυχώς, για τα όσα είχα έγκαιρα προβλέψει, αναλαμβάνοντας πλήρως και το πολιτικό ρίσκο να μπω σε προσωπική περιπέτεια, έχω επαληθευθεί πλήρως. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας διέρχεται με ευθύνη του σημερινού της προέδρου τη χειρότερη κρίση από την ίδρυσή της και μετά. Προσωπικά έχω ξεκάθαρα τοποθετηθεί απέναντι στα πράγματα. Οι εξελίξεις είναι πλέον μονόδρομος για το πολιτικό μας σύστημα, το οποίο γεννά και ανατροφοδοτεί όλα τα προβλήματα του τόπου και έχει πλέον χρεοκοπήσει. "

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template