Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια...

Μόλις ένα χρόνο έμεινε στο τιμόνι της Νίκης Βόλου ο κ. Στράτος Γιδόπουλος και χθες ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του.
Η ανακοίνωση της αποχώρησής του έχει ως εξής:
«Μετά την τρομακτική αδιαφορία που δείχνουν όλοι στη Νέα Ιωνία για την αγαπημένη τους Νίκη και μετά τα όσα ψέματα αραδιάζουν προς τους φιλάθλους οι φορείς τους οποίους προκάλεσα σε ανοιχτή συζήτηση και δεν απάντησαν. Εχω μόνο ένα δρόμο.
Αποχωρώ από τη Νίκη, βάζοντας πωλητήριο και διεκδικώντας μόνο τα χρήματα που έβαλα και σαφώς αυτά που είναι περασμένα στο λογιστήριο και όχι τα υπόλοιπα που σε κάθε ομάδα μπαίνουν άνευ αποδείξεων. Δεν χρέωσα τη Νίκη ούτε ένα ευρώ για προσωπικά μου έξοδα, ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές Αθήνα – Βόλο κλπ., πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός πρόεδρος της κατηγορίας που έδωσα παρών και στα 34 παιχνίδια, χώρια τα φιλικά. Παρακολούθησα πάνω από 70 προπονήσεις και ασχολήθηκα ατελείωτες ώρες με τα προβλήματα της Νίκης.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα υπάρχουν και επικριτές μου, άλλωστε η κριτική είναι τσάμπα. Αλλά καλά θα κάνουν πριν την κριτική να κοιταχθούν στον καθρέφτη και να αναρωτηθούν τι έκαναν αυτοί για τη Νίκη.
Πιστεύω ότι η Νίκη είναι μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, έχει πλέον μπει σε ένα δρόμο και σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να με διαδεχτούν και τους εύχομαι μεγαλύτερη επιτυχία.
Σα δείγμα καλής θέλησης, παρότι είχα πάρει τις αποφάσεις μου εδώ και μια εβδομάδα, στις 26/5 πλήρωσα δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης, Νάνι και Μπένγκουα, με 24.000 ευρώ, διότι αναχώρησαν για την πατρίδα τους».
Φεύγει λοιπόν ο κ. Σ. Γιδόπουλος και σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις (supersport fm), παρέλαβε τη Νίκη με μόλις 5 ποδοσφαιριστές.
Αυτός την αφήνει με 6, καθώς τα συμβόλαια 17 παικτών λήγουν την ερχόμενη Δευτέρα.
Είναι μια βελτίωση!
Στις ίδιες δηλώσεις υποστήριξε ότι τον "παραμύθιασαν" για τις οφειλές της Νίκης όταν ανέλαβε κι από 150.000 € που του είχαν πει, βρήκε τελικά οφειλές της τάξης των 350.000€.
Γι' αυτές τις οφειλές κάλεσε σε συνάντηση φίλους της Νίκης, να του μαζέψουν 200.000€ και με τη "τέχνη" του θα έκλεινε το ποσό! Του μάζεψαν μόνο 8.000€!
Δεν μπόρεσαν οι άνθρωποι να σας χαρίσουν περισσότερα κ. Γιδόπουλε!
Στη συνέχεια των δηλώσεών του στο ραδιοσταθμό, αποκάλυψε πως τα σημερινά χρέη της Νίκης, υπερβαίνουν το 1.000.000€!
Ρε πως ανεβαίνουν έτσι "μαγικά" τα νούμερα!
Είναι λαύρος κατά του Δημάρχου της Ν. Ιωνίας, γιατί τον κορόιδεψε και δεν ενίσχυσε οικονομικά τη Νίκη κι έφερε σαν παράδειγμα το Δήμο Νέας Σμύρνης, που για 5 χρόνια είχε αναλάβει την Π.Α.Ε. Πανιώνιος.
Μόνο που τότε, ο Δήμος Νέας Σμύρνης κύριε Γιδόπουλε, διαχειριζόταν ο ίδιος την Π.Α.Ε. και δεν χρηματοδοτούσε κανένα μεγαλόσχημο παράγοντα!
Το ποσό που απαιτεί ο κ. Γιδόπουλος (αυτά που λέει ότι έβαλε με αποδείξεις στη Νίκη), ανέρχεται σε 600.000€.
Μάλλον πρέπει να πάμε φροντιστήριο στα μαθηματικά, γιατί δεν μας βγαίνουν τα νούμερα κ. Γιδόπουλε! Αρχικές οφειλές +τα λεφτά που λέτε ότι βάλατε=τις σημερινές οφειλές?
Και φυσικά θέλει και την αξία των μετοχών που κατέχει!
Αυτές δεν μας είπατε πόσο κάνουν κ. Γιδόπουλε.
Για να πάρει λοιπόν κάποιος τη Νίκη, θα πρέπει να επενδύσει πάνω από 2.000.000€, απ' τα οποία τα μισά και παραπάνω, θα πάνε στην τσέπη του κ. Γιδόπουλου!
Καθόλου άσχημο εισόδημα για κάποιον που με πόνο, κόπο και ιδρώτα, παρακολούθησε 34 αγώνες και 70 προπονήσεις!
Αν τελικά η ιστορική ομάδα της Νίκης, πέσει στη Δ' Εθνική απ' τα χρέη και τις "σωτήριες" παρεμβάσεις τις δικές σας και των προηγούμενων, θα πάρετε τίποτα απ' όλα αυτά που ζητάτε?


Κάποια στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει ν' απαλλαγεί απ' όλους αυτούς που κάνουν τους παράγοντες και τους σωτήρες των ομάδων, επιβιώνοντας στο χώρο με τα λεφτά των άλλων!
Αλλά δυστυχώς οι κυβερνώντες, που έχουν την πρώτη ευθύνη, όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό, αλλά αντίθετα διευκολύνουν την παρουσία όλων αυτών!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template