Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Απολογισμός Δημάρχου ή πως να κάνετε το μαύρο άσπρο.

Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους λεύκανσης, χλωρίνες και άλλα απορρυπαντικά!
Εκτός του ότι κοστίζουν είναι και αντιοικολογικές!
Αν θέλετε να δείτε πως μπορείτε να βγείτε κατάλευκοι στην κοινωνία, διαβάστε τα άρθρα του τοπικού τύπου για τον απολογισμό της διετούς θητείας, του Δημάρχου Βόλου κ. Α. Βούλγαρη.
Δεν θα σχολιάσω τα περί επανεκλογής και περί βημάτων μέχρι το 2014.
Θα αναφέρω μόνο τα εξής:
  • Οι δρόμοι του Βόλου είναι σε τραγική κατάσταση, καθώς τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν στην κυριολεξία από "αμορτισερόμετρο".


  • Τα πεζοδρόμια επίσης, καθώς οι λακούβες και τα σπασμένα πλακάκια κάνουν πάρτυ.
  • Η ατμοσφαιρική ρύπανση της πόλης, συναγωνίζεται επάξια το νέφος των Αθηνών, ιδιαίτερα τα αιωρούμενα σωματίδια, που τις περισσότερες μέρες είναι πάνω απ' τα επιτρεπόμενα όρια.


  • Το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι οξύτατο και οι θέσεις στάθμευσης λιγοστές και πανάκριβες.


  • Το νερό της πόλης δεν πίνεται, καθώς τα χλωριόντα και τα νιτρικά, είναι πάνω απ' τα επιτρεπόμενα όρια κι οι πολίτες το πληρώνουν αδρά τόσο στη Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., όσο και στα super market, που αγοράζουν εμφιαλωμένο.


  • Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης κατασκευάστηκε την δεκαετία του '80, χωρίς σοβαρές βελτιώσεις από τότε και στην πρώτη νεροποντή οι δρόμοι γίνονται ποτάμια και λίμνες.


  • Αν εξαιρέσουμε την πολύπαθη πλατεία πανεπιστημίου (πολύ συζήτηση χωράει για τη κατασκευή της και τη χρηστικότητά της έτσι όπως έγινε), ούτε ένας νέος κοινόχρηστος χώρος αναψυχής δεν έχει γίνει για πάνω από 10 χρόνια.


  • Το πράσινο στην πόλη (όπου υπάρχει), έχει αφεθεί στην τύχη του.


  • Οι εργαζόμενοι των Δημοτικών επιχειρήσεων είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες και παραμονές του Πάσχα, ένας αυτοπυρπολήθηκε! (αλλά ήταν "κακός" αλλοδαπός και δούλευε μαύρα κατ' εντολή των Δημοτικών αρχόντων).


  • Οι προμηθευτές του Δήμου (επαγγελματίες και άλλοι "κακοί"), ζητούν τα λεφτά τους εδώ και χρόνια και κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο πρόσφατα να προχωρήσουν σε διαδικασίες κατάσχεσης.

Αυτά και άλλα πολλά έγιναν γαργάρα στον απολογισμό του Δημάρχου μας.

Αλλά όσοι μιλάνε για τα παραπάνω, εθελοτυφλούν και δε βλέπουν το τεράστιο έργο της Δημοτικής Αρχής, αφού όπως ο κ. Α. Βούλγαρης είπε

«Φίλες και φίλοι, είδαμε απόψε μαζί τα oκτώ βήματα που μας φέρνουν πιο κοντά στο Βόλο που ονειρευόμαστε! Τα δύο πιο δύσκολα βήματα έγιναν, τα υπόλοιπα ξεκίνησαν. Ο Βόλος των ονείρων μας είναι πιο κοντά μας! Ναι φίλες και φίλοι, μαζί μπορούμε περισσότερα! Σας περιμένουμε νικητές στο τερματισμό!»

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template