Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Μπαράζ κλοπών στην περιοχή του Αλμυρού

Μεγάλη η πρωτοχρονιάτικη μπάζα των «ποντικών»
Διέρρηξαν σπίτια και καταστήματα σε Αλμυρό, Πλάτανο και Σούρπη με συνολική λεία που ξεπερνάει τα 80.000 ευρώ
Μπαράζ κλοπών σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης σε Αλμυρό, Πλάτανο και Σούρπη με τον συνολικό «μποναμά» για τους πρωτοχρονιάτικους «ποντικούς» να ξεπερνάει, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό των 80.000 ευρώ περίπου.
Πιο αναλυτικά, μέσα σε 24 ώρες της περασμένης Δευτέρας, οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν αρχικά σε οικία μιας εκπαιδευτικού στον Πλάτανο -και σύμφωνα με την ίδια- της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με την 40χρονη παθούσα, οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα της οικίας της, από τις 10 το πρωί μέχρι της 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία επί της οδού Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό, πάλι παραβιάζοντας την εξώπορτα, και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ.
Η μεγαλύτερη μπάζα όμως, έγινε κατά τις ίδιες περίπου ώρες, που εισήλθαν σε οικία επί της οδού Αχιλλέως και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά αξίας πάνω από 50.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι παθόντες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.
ΣΤΗ ΣΟΥΡΠΗ
Στη Σούρπη οι άγνωστες δράστες επιχείρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε ένα ψιλικατζίδικο και σε ένα μίνι μάρκετ. Πιο συγκεκριμένα, στο ψιλικατζίδικο παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος και αφαίρεσαν τσιγάρα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ και κάρτες τηλεφώνων αξίας 200 ευρώ. Οι άγνωστοι, σε αυτή την περίπτωση, βγήκαν από το παράθυρο του καταστήματος, για να μην γίνουν αντιληπτοί από διερχόμενους, αφού η έξοδος ήταν σε κεντρική οδό της Σούρπης.
Επίσης στη Σούρπη διέρρηξαν κατάστημα μίνι μάρκετ, ο ιδιοκτήτης του οποίου επλήγη με σφοδρότητα (το σπίτι του) από τις πρόσφατες πλημμύρες και του αφαίρεσαν τρόφιμα από τα ψυγεία, αφού δεν βρήκαν χρήματα στην ταμειακή μηχανή.
Από την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template