Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Επιστροφή με ευχές!


Κι όμως πέρασαν δυο μήνες!
Για δυο μήνες ο Μαγνήτης απουσίαζε απ' τα δρώμενα του διαδικτύου.
Όχι δεν συνέβη κάτι το πολύ κακό, αλλά μια σειρά κωμικοτραγικών γεγονότων, με υποχρέωσαν σ' αυτή την "αποχή" απ' το blogging.
Οφείλω λοιπόν, μια εξήγηση στους αναγνώστες και τους φίλους bloggers γι' αυτή την απουσία.
Εκεί γύρω στις 10 του Νοέμβρη, ο υπολογιστής μου, έκανε διάφορα "κόλπα".
Πότε δεν διάβαζε την κάρτα ήχου, πότε δεν δούλευαν οι θύρες usb, πότε "κόλλαγε" χοντρά το σύστημα....κλπ.κλπ.
Ψυχανεμίστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με την μητρική του, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, αφού το "μηχανάκι" μόλις είχε κλείσει ένα χρόνο και κάτι μέρες απ' την μέρα που τ' αγόρασα.
Στις διάφορες προσπάθειες που έκανα για να το συνεφέρω, μου πέταξε και μια μπλε οθόνη κατάμουτρα, με διάφορους κωδικούς σφαλμάτων, οπότε πήρα των οματιών μου για την εταιρεία που τ' αγόρασα, αφού ήταν κι εντός της εγγύησης.
Οι άνθρωποι της εταιρείας ευγενικότατοι, το παρέλαβαν με την δέσμευση ότι θα το ελέγξουν κι εντός 25 περίπου ημερών, θα μου το επέστρεφαν επισκευασμένο ή ακόμα και αντικαταστημένο με καινούργιο μηχάνημα, αν αυτό χρειαζόταν.
Πικρό το ποτήρι των 25 ημερών αλλά τι να κάνουμε, η εγγύηση μιλούσε.
Στο μεσοδιάστημα όμως, έμελλε να πιούμε οικογενειακώς πιο πικρό ποτήρι......
Μία ωραία πρωία, εμφανίζεται στο σπιτικό μας η κόρη του σπιτονοικοκύρη και πετάει την βόμβα:
"Θέλω το σπίτι για ιδιοκατοίκηση" μας λέει και μας αφήνει κάγκελο!
"Βρε χρυσή μου, βρε καλή μου, που να ψάχνουμε για σπίτι χειμωνιάτικα και κοντά σιμά στα χριστούγεννα;;;"
"Πως ν' αλλάξουμε γειτονιά, με τον μικρό καταμεσής στην σχολική χρονιά;;;"
Με τα πολλά, αλληλοδεσμευτήκαμε ότι μέχρι το Πάσχα δεν θα μας βγάλει έξω, αλλά αν βρίσκαμε κάτι καλό στο μεταξύ, θα μετακομίζαμε.
Αρχίσαμε λοιπόν το ψάξιμο γι' άλλο σπίτι, κοντά στην γειτονιά μας, προκειμένου να μην αλλάξει σχολικό περιβάλλον και παρέες ο υιός.
Στα τέλη Νοέμβρη, σε μια πολυκατοικία πενταετίας, δυο γωνίες παραπάνω από εκεί που μέναμε, ξενοικιάστηκε ένα διαμέρισμα στα μέτρα μας.
Αγώνας δρόμου να προλάβουμε να το κλείσουμε, μη το πάρει κανένας άλλος και ταυτόχρονα να μαζέψεις και το νοικοκυριό για μετακόμιση.
Αφού λοιπόν μας "έφυγε" οικογενειακώς η μέση κι η ψυχή για να γίνει η μετακόμιση και να προλάβουμε να συμαζευτούμε κάπως πριν τις γιορτές στο καινούργιο μας σπίτι, τρίτη πίκρα έρχεται για "να δέσει το γλυκό"!
Πηγαίνω στην εταιρεία πάροχο τηλεφωνίας και ίντερνετ για να κάνω μεταφορά την σύνδεση κι εκεί μου σκάνε το "10 το καλό".
35 μέρες περίπου, ο χρόνος για την μεταφορά και 35 ευρώπουλα το κόστος της, χωρίς φυσικά ν' αφαιρεθεί απ' τον λογαριασμό ο χρόνος που θα ήμουν χωρίς τις υπηρεσίες τους!
Ευτυχώς, δεν εξάντλησαν το 35ήμερο και μόλις προχθές, έγινε η μεταφορά, ενώ παράλληλα ήρθε κι ένα ολοκαίνουργιο "μηχανάκι" σε αντικατάσταση του προηγούμενου!
Μ' αυτά και μ' αυτά πέρασαν δυο μήνες κι έτσι ο Μαγνήτης ξαναβγαίνει σήμερα στην blogόσφαιρα.
Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους bloggers, που είτε με σχόλια είτε με e-mail, εξέφρασαν την ανησυχία τους γι' αυτή την απροειδοποίητη απουσία μου.
Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους bloggers, για τις ευχές τους για τα χριστούγεννα και τον νέο χρόνο.
Να ζητήσω την κατανόησή σας για την καθυστέρηση που τυχόν θα υπάρξει στις απαντήσεις των e-mails, αφού βρήκα ούτε λίγο ούτε πολύ 1567(!!!) νέα γράμματα στο inbox.
Να ευχηθώ σε όλους και όλες, έστω και καθυστερημένα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία πάνω απ' όλα!
Από αύριο ο Μαγνήτης θα είναι όπως τον ξέρατε.
Με θέματα από την Μαγνησία, αλλά και γενικότερα, επί παντός επιστητού, που θα διεγείρουν την σκέψη και τον προβληματισμό μας.

Reblog this post [with Zemanta]

buzz it!

6 σχόλια:

Unknown on 8 Ιανουαρίου 2010 στις 8:55 μ.μ. είπε...

Και ανανεωμενος βλεπω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλως ορισες μεγαλε .... καλη δυναμη και παλι .... και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Rodia on 8 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Rodia on 8 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 μ.μ. είπε...

Μια απο τα ιδια Μαγνητη! Και βλαβη PC, Και μετακομιση! χαχαχα! Συμπτωσεις, που λενε...
Καλη μας χρονια:)))

Τσαλαπετεινός on 9 Ιανουαρίου 2010 στις 1:55 π.μ. είπε...

Καλή Χρονιά!
Καλορίζικο το καινουριο σπίτι!
Σιδερένιος ο νέος υπολογιστής!

Η περασμενη χρονια τελείωσε με δυσκολίες για σενα και την οικογένεια, αυτή όμως ξεκινάει πολύ καλά!

ο δείμος του πολίτη on 9 Ιανουαρίου 2010 στις 10:30 π.μ. είπε...

Πάντως βλέπω επέστρεψες δυναμικά. Άντε με το καλό.

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template