Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009

Ψήφισε ο κ. Καρτάλης, αλλά βγήκανε μαχαίρια!


Σε προηγούμενη ανάρτησή μου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Θεσσαλία στις 8/6/2009, έγραψα ότι ο κ. Κώστας Καρτάλης βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν ψήφισε στις ευρωεκλογές.
Η σχετική ανάρτηση είναι εδώ http://magnitis.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html
Απ' το σημερινό φύλο της εφημερίδας Ταχυδρόμος, μαθαίνω ότι ο κ. Καρτάλης ψήφισε τελικά, στο 479ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων.
Απ' το ίδιο δημοσίευμα μαθαίνω πως το συγκεκριμένο άρθρο της Θεσσαλίας, το "κυκλοφόρησε" στις θυρίδες των βουλευτών στη Βουλή, συνεργάτης της κ. Ροδούλας Ζήση.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η κ. Ζήση είναι κι αυτή βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Για την προαναφερόμενη πρακτική της κ. Ζήση, συνεχίζει το άρθρο, ο κ. Καρτάλης προσέφυγε στον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος κάλεσε για εξηγήσεις την κ. Ζήση.
Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η κ. Ζήση δήλωσε άγνοια. Εξ ού και είχαμε ημιδραματικές σκηνές στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών με τη συνεργάτιδα να λέει ότι η πρωτοβουλία ήταν μεν δική της, αλλά ήταν η Ροδούλα και ο Ρέππας που της ζήτησαν να μαζέψει τις φωτοτυπίες. Η Ζήση πάντως ήταν ελαφρώς απτόητη.
«Εν πάση περιπτώσει, πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθείτε με τους βουλευτές που εκλέγονται σε περιφέρειες όπου δεν είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους», είπε, υπαινισσόμενη ότι ο Καρτάλης εκλέγεται στη Μαγνησία, αλλά ψηφίζει στην Αθήνα.”
Το θέμα απασχόλησε εκτενώς τον αθηναϊκό τύπο (ΤΑ ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ κλπ).

Μετά απ' όλα αυτά, αν σκεφτεί κανείς ότι το δημοσίευμα της Θεσσαλίας ήταν κατευθυνόμενο, θ' απέχει πολύ απ' την πραγματικότητα;;;
Αν σκεφτεί κανείς ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε απ' τον αθέμιτο ανταγωνισμό δυο βουλευτών για την βουλευτική καρέκλα, θα έχει άδικο;;;;
Και τελικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα "μαχαιρώματα" γίνονται απ' την ανασφάλεια της απώλειας απ' το ΠΑ.ΣΟ.Κ. 6.300 ψήφων στη Μαγνησία, που αν συνεχιστεί και στις βουλευτικές εκλογές, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα βγάλει μόνο μία έδρα, δεν θα έχει δίκηο;;;

Επειδή δεν είμαι δημοσιοκάφρος αλλά blogger, που σέβομαι τους αναγνώστες μου, αισθάνθηκα υποχρεωμένος να τα δημοσιεύσω όλα αυτά και να επανορθώσω έτσι την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Η εφημερίδα Θεσσαλία, πότε θα επανορθώσει;;;;

Όλο το άρθρο του Ταχυδρόμου εδώ
http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001&nodeId=2&articleId=16682#

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template