Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Επιθέσεις σε Παναγόπουλο και Γλέζο!

Με επίθεση περίπου 100 ατόμων στον Γιάννη Παναγόπουλο στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για της Συνομοσπονδίας μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά και με δακρυγόνα κατά του Μανώλη Γλέζου, συνοδεύτηκαν οι σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, «έφαγε» και ένα… γιαούρτι στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια τραυματίστηκε και κατέφυγε στον προαύλιο χώρο της Βουλής, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Με τον ίδιο...τρόπο μεταφέρθηκε και ο Μανώλης Γλέζος, τον οποίο ψέκασε στο πρόσωπο αστυνομικός των ΜΑΤ...Εφτά δεκαετίες μετά την ηρωική πράξη της αποκαθήλωσης της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη, ο αγωνιστής της Αριστεράς μεταφέρθηκε ημιλιπόθυμος στο νοσοκομείο, αναχαιτισμένος ασύμμετρα από λειτουργό της Προστασίας του Πολίτη...

Με ποια πλευρά ήσουνα ρε όργανο; Με ποιον τα έβαλες; Θα μείνουμε με την απορία.
Από το Ποντίκι

Χωρίς να συμφωνώ με τους τραμπουκισμούς κατά του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε., δεν μπορώ ν' αποφύγω το παραλληλισμό και την σύγκριση ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις.
Στον Μανώλη Γλέζο, επιτέθηκαν τα ΜΑΤ ενώ στον Παναγόπουλο διαδηλωτές και μάλιστα"χωρίς κουκούλες", προς μεγάλη απογοήτευση των βραδινών δελτίων!
Η διαφορά των δύο περιστατικών, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template