Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

30ο Rally Κένταυρος

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 23 – 24 Μαΐου η καρδιά του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κτυπά στη Μαγνησία με την διεξαγωγή του 30ο Ράλι Κένταυρος, την επετειακή διοργάνωση του τοπικού μας αγώνα που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου και γίνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.
Για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας μεταφέρεται στην Αγριά, όπου με τη τεράστια βοήθεια του Δήμου Αγριάς και του Hotel Valis που θα φιλοξενήσει το κέντρο του αγώνα και το γραφείο Τύπου, τη στιγμή που η ευρύτερη περιοχή αποτελεί ένα από τα καλύτερα «πεδία» ειδικών διαδρομών.

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης θα ανοίξει στις 23 Μαΐου, με το διοικητικό και τεχνικό έλεγχο ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 13:00 – 16:00 και θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Hotel Valis, ενώ το απόγευμα τις ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο θα γίνει η τελετή παρουσίασης των πληρωμάτων στις 21:00.

Το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 24 Μαΐου στις 09:30 στον ίδιο χώρο. Η σημαία του αγώνα θα πέσει το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου, και ώρα 17:00, ενώ οι νικητές θα παραλάβουν τα έπαθλα τους στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο του Hotel Valis Resort στις 19:30.

Οι συμμετοχές στο ράλι Κένταυρος είναι 63, με 14 βολιώτικες, και η διαδρομή έχει μήκος 196,500 χλμ. και περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, τις πιο δημοφιλείς και με την καλύτερη φήμη συνολικού μήκους 97 χλμ. Συγκεκριμένα, οι ειδικές διαδρομές του αγώνα είναι οι Δράκεια, Καράβωμα, Μηλιές.

Ο πίνακας με τις συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες εδώ:

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template