Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

Καταθέστε στοιχεία λέει η κ. Παπαρήγα

"Αν βγούμε και συκοφαντήσουμε τον πρωθυπουργό ότι έχει μία offshore εταιρεία ή ακόμα ότι μπλέκεται με κυκλώματα εμπορίου λευκής σαρκός, αν συκοφαντήσουμε τον κ. Παπανδρέου ότι έχει μετοχές στην τάδε τράπεζα, ότι έχει εταιρείες που ασχολούνται με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, ποιος έχει την υποχρέωση να καταθέσει στοιχεία, το ΚΚΕ ή ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;" είπε η κ. Παπαρήγα.
Και πρόσθεσε: "Το ΚΚΕ έχει υποχρέωση να καταθέσει στοιχεία, έτσι δεν είναι; Ο κατηγορών καταθέτει στοιχεία, δεν μπορεί ο κατηγορούμενος να φέρει στοιχεία που δεν έχει! Λοιπόν, να φέρουν στοιχεία!".
Νομίζω ότι μετά απ' αυτές τις δηλώσεις ο κ. Πάγκαλος οφείλει να επαληθεύσει τις καταγγελίες του.
Διαφορετικά μάλλον θα δικαιώσει την κ. Παπαρήγα και το Κ.Κ.Ε., που τον κατηγορούν ευθέως για συκοφαντίες.
Είπε κι άλλα η κ. Παπαρήγα, υποστήριξε ότι το ΚΚΕ δεν έχει επιχειρήσεις-μαϊμου για να κυνηγά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις, αλλά μόνον εκδοτικές εταιρείες που ελέγχονται συχνά από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων.
Παράλληλα, είπε και πάλι "όχι" σε έλεγχο των οικονομικών του κόμματος, εμμένοντας στην πάγια θέση του Περισσού να μην δημοσιοποιεί στοιχεία για την οικονομική ενίσχυση από εισφορές των μελών και των φίλων του.
Εδώ πρέπει να πούμε ότι κανένα κόμμα μέσα ή έξω απ' τη Βουλή δεν δίνει τέτοια στοιχεία.
Μόνο ο Τσουκάτος είπε εκείνο το αλήστου μνήμης, "τα πήρα απ' τη Siemens για να τα δώσω στο κόμμα"!
Η γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε "Βαβυλωνία" τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στις προτάσεις του για την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, ενώ έκανε λόγο για "ναρκω-κουλτούρα" επικρίνοντας τις προτάσεις των Οικολόγων για διαχωρισμό μεταξύ σκληρών και μαλακών ναρκωτικών.

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template