Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Και τώρα σας πνίγει το Focus....και βγάλατε τον πατριωτισμό σας στο μεϊντάνι

Ναι! Μας προσέβαλλαν οι συντάκτες του focus με το απαράδεκτο και τρισάθλιο δημοσίευμά τους. Ή μήπως φταίει το εξώφυλλο του περιοδικού; Γιατί το εξώφυλλο, με την μορφή της Αφροδίτης με προτεταμένο το μέσο δάχτυλο, και κακόγουστο είναι, και προκλητικό και μειωτικό για έναν λαό που δεν υπήρξε ποτέ φυγόπονος. Αν και η πονηριά, το ρίξιμο και η τρικλοποδιά είναι χαρακτηριστικά ελαττώματά μας, σε αντίθεση με τη φιλοξενία, τη γεναιοδωρία, το φιλότιμο και τη μπέσα που αποτελούν τα βασικά μας προτερήματα, δεν νομίζουμε πως στόχο του έχει (και ούτε έτσι να το εκλάβουμε) ή πρέπει να έχει τον Ελληνικό λαό.
Αλλά εντύπωση προξενεί η έντονη και ακραία θα λέγαμε αντίδραση των πολιτικών μας, οι οποίοι, εμμέσως πλην σαφώς, εκήρυξαν την νέα εθνική παλιγγενεσία. Βροντοφώναξαν το νέο όχι, ενάντια στις δυνάμεις του άξονα. Θαρρείς και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επέλαση των Χιτλερικών τανκς και πρέπει να τα σταματήσουμε στα σύνορα.
Δεν τους ενοχλούσαν τα επί μήνες κακόβουλα και μειωτικά δημοσιεύματα του διεθνή τύπου. Ούτε πολύ περισσότερο ενοχλήθηκαν που οι επίορκοι συνάδελφοί τους τους "παρέσυραν" όλους στον καιάδα της ανυποληψίας, απατεωνίας και διαπλοκής.
Στον καιάδα της συκοφαντίας που μας σύρουν τώρα, συλλήβδην όλους τους Έλληνες, με το κακόβουλο κείμενο τους οι κύριοι Νάντια Ματίας και Βόλφγκανγκ Έμπερχαρντ, συντάκτες του Φόκους.
Δεν τους ενόχλησαν οι δημοσκοπήσεις που γίνανε σε Ολλανδία και Γερμανία που δείξανε ότι θέλουνε να μας αποπέμψουν από την ΟΝΕ και είναι αντίθετοι με την χορήγηση δανείων προς την χώρα μας.
Δεν τους ενόχλησαν οι αναρτήσεις που στηλιτεύουν τις προνομίες τους και τις "νόμιμες" (οι ίδιοι νομοθετούν άλλωστε, Γιάννης κερνά - Γιάννης πίνει) φοροαπαλλαγές τους, ευρισκόμενοι μόνιμα σε άλλο μήκος κύματος από την πληγείσα ελληνική κοινωνία.
Ο κ. Πετσάλνικος καλά θα κάνει να τα βάζει με τον εαυτό του πρώτα, που ως Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να είχε το θάρρος και την λεβεντιά να ζητήσει ουσιαστικές περικοπές από τις απολαβές των βουλευτών και του προσωπικού της Βουλής και να θέσει τις βάσεις για διαφανέστερη λειτουργία. Χαρακτηρισμοί του τύπου «οι Γερμανοί έβγαλαν κανένα νέο Μπετόβεν και δεν τον πήραμε χαμπάρι» επιδιώκοντας κόντρα ρελάνς και δημιουργώντας αντιδικία και εχθρότητα μεταξύ των δυο λαών, δεν νομίζουμε ότι προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.
Δεν υπάρχει ανθελληνισμός κύριοι. Δώσαμε αφορμές για να μεταβληθούν τα αισθήματα των Ευρωπαίων συνεταίρων μας. Και τις περισσότερες και κύριες αφορμές και λαβές τις δώσατε εσείς που εκφράζετε το πολιτικό σύστημα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της λαμογιάς, της κομπίνας, της αρπαχτής (η Siemens ανθρώπους του πολιτικού συστήματος λάδωσε). Και δεν το ισχυρίζονται οι ξένοι μόνο. Το βροντοφωνάζετε εσείς οι ίδιοι.
Που δείχνετε (με άλλο είναι αλήθεια δάχτυλο), οι μεν τους δε, ως τους περισσότερο διεφθαρμένους. Απατεώνες θεωρούν οι Πασόκοι τους δεξιούς, και προτείνουν την σύσταση εξεταστικής για την περίοδο 2004 - 2009. Απατεώνες θεωρούν οι δεξιοί τους Πασόκους, και προτείνουν την σύσταση εξεταστικής για την περίοδο 1980 - 2004.
Και τώρα σας πνίγει το Focus....και βγάλατε τον πατριωτισμό σας στο μεϊντάνι.
Για άλλα πρέπει να ντρεπόμαστε, και διαφορετικούς εχθρούς (εσωτερικούς) να πολεμάμε.
Από τον Ακτιβιστή

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template