Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Επερώτηση για εργαζόμενους στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου

Για την πορεία του Δημοτικού Ραδιοφώνου Βόλου, αλλά και για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σ’ αυτό, ζητούν να πληροφορηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΔΑΣ κ.κ. Αντ. Παππάς και Κ. Νίκου, με επερώτησή τους που κατέθεσαν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.
Εντοπίζοντας μια γενικότερη υποβάθμιση στη λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου, αλλά και οικονομικά προβλήματα, οι σύμβουλοι της ΔΑΣ, επερωτούν τη δημοτική αρχή αν θα προχωρήσει στη δέσμευση της για μετατροπή του Καταστατικού του Ραδιοφώνου, ώστε σε κάθε περίπτωση “κακής” εξέλιξης να διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων με την δυνατότητα μεταφοράς τους στις υπηρεσίες του Δήμου.
Επερωτούν ακόμη, αν η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην αλλαγή του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και αν οι εργαζόμενοι να αποτελέσουν κομμάτι του μόνιμου προσωπικού του Δήμου, βάσει οργανογράμματος που θα διασφαλίζει τα εργασιακά τους δικαιώματα, με χρηματοδότηση από κρατικούς πόρους μέσω του Δήμου και όχι υπό την μορφή των ανταποδοτικών τελών επιβαρύνοντας τους δημότες;
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template