Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Η σειρά κατάταξης για άδειες ταξί , Θα δώσουν άδεια σε πεθαμένο;;;

Με απόφαση νομάρχη εγκρίθηκε ο πίνακας κατάταξης των δικαιούχων και απορριπτόμενων παραχώρησης νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου για τη διετία 2000-2001.
Κατά της απόφασης, η οποία τοιχοκολλήθηκε στους πίνακες ανακοινώσεων της Νομαρχίας και κοινοποιείται σε κάθε έναν ενδιαφερόμενο, επιτρέπεται η προσφυγή ενώπιον της Γενικής Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός μηνός.
Με προγενέστερη απόφαση του νομάρχη (18/12/2009) καθορίστηκαν 12 νέες θέσεις ταξί και συγκεκριμένα δέκα για το δήμο Βόλου και δύο για το δήμο Ν. Ιωνίας.
Στο Βόλο
- αιτήσεις που γίνονται δεκτές: ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΛΙΜΠΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΙΩΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΑΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΡΟΥΣΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΤΖΙΟΒΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΓΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΚΟΥΤΣΙΡΙΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΠΟΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΡΑΝΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΛΥΤΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
- αιτήσεις που απορρίπτονται: ΑΛΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΓΑΝΝΟΥΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ, ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ, ΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΣΕΚΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΦΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.
Στη Ν. Ιωνία
- αιτήσεις που γίνονται δεκτές: ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΠΑΪΠΑΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
- αιτήσεις που απορρίπτονται: ΚΑΪΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΜΙΛΗΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ του ΖΗΣΗ, ΠΟΥΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΣΕΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

Αυτές οι άδειες ταξί, αποτελούν διαχρονικό και δικομματικό μνημείο τσαπατσουλιάς, προχειρότητας και ρουσφετιών της Δημόσιας Διοίκησης.
Θα κάνουμε μια ιδιαίτερη ανάρτηση με το ιστορικό αυτής της υπόθεσης, για να γίνει κατανοητός ο παραπάνω ισχυρισμός.
Προς το παρόν αναφέρουμε μόνον ότι ο κ. Στρατής έχει προ πολλού αποδημήσει απ' τον μάταιο τούτο κόσμο, ενώ ο κ. Μπασδάνης στον διαγωνισμό του 2000 είχε κριθεί 2ος δικαιούχος για την Ν. Ιωνία και τώρα απορρίπτεται!!!
Για την περίπτωση του κ. Μπασδάνη, θα πρέπει να μας πει η Ν.Α.Μ., πότε έκανε το λάθος, το 2001 ή τώρα;;;
Για την περίπτωση του κ. Στρατή, νομίζω ότι η Ν.Α.Μ. δικαιούται μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, αφού δεν νομίζω να υπάρχει άλλο περιστατικό παγκοσμίως, που ένας πεθαμένος συμμετέχει σε διαγωνισμό και κρίνεται δικαιούχος άδειας ταξί!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template