Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Στοιχεία για «στημένους» αγώνες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα περιέχει φάκελος της UEFA!!!

Η UEFA έχει υπόνοιες ότι ένας αγώνας του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και πέντε της Β΄ Εθνικής ήταν «στημένοι», σύμφωνα με όσα αναφέρει στο σχετικό φάκελο που έστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο νέος αυτός φάκελος της UEFA, στον οποίο καταγράφονται αγώνες ελληνικών πρωταθλημάτων που παρουσίασαν αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, βρίσκεται πλέον στα χέρια του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή. Από την πλευρά του, ο κ. Μπιτσαξής θα προωθήσει τον φάκελο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες.Τον γ.γ.Α. ενημέρωσε σχετικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, στη συνάντηση που είχαν χθες. Μεταξύ άλλων, οι δύο άνδρες συζήτησαν εκ νέου για το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα καθώς επίσης και θέματα για το στοίχημα και την καταλληλότητα των γηπέδων.
Διαψεύδει ο Πανθρακικός
Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης, διέψευσε τα σενάρια, που ήθελαν την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ανάμεσα στις «ύποπτες» στο φάκελο που έχει στείλει η UEFA.«Έχουμε αποδείξει ότι έστω και αργά θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Σας διαβεβαιώνω ότι εδώ που έχουμε φτάσει το έχουμε κάνει με τις ικανότητές μας και την τύχη που μας βοήθησε. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες και στην ομάδα μας έπαιξαν πολλά μικρά παιδιά. Είναι κρίμα να διασύρεται το όνομα της ομάδας μας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Το βήματα που έχει κάνει η ομάδα μας είναι βήματα προόδου», είπε μιλώντας στο ραδιοσταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και τόνισε:«Πείτε μου ποιος διακινδυνεύει την αξιοπρέπειά του και την κοινωνική του υπόσταση και μπαίνει στα αποδυτήρια να πει καθίστε να χάσετε. Εμείς έχουμε αρχίσει το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος θα είναι και του χρόνου μαζί μας και δημιουργούμε έναν κορμό που θα βοηθήσει την ομάδα.»
Από το epirus gate

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template