Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009

Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας

Νεότευκτο θεσμό αποτελεί ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας, που προκηρύσσεται για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης Ορεινού Βορείου Πηλίου και υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κάρλας, του Καλλιτεχνικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου και της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.
Υπεύθυνος του διαγωνισμού είναι ο Νικόλαος Ηλ. Λεφούσης και όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές “η διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας είναι προσπάθεια για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών με στόχο την απαρχή της ανάδειξης και προστασίας του τελευταίου φυσικού αποθέματος της πηλιορείτικης φύσης”.
Ο πανελλήνιος διαγωνισμός, στον οποίο το έπαθλο 1ο, 2ο και 3ο βραβείο, απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους και είναι αφιερωμένος στο ευαίσθητο αλλά και σπάνιο οικοσύστημα του Βόρειου Πηλίου.
Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού είναι η 20η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου.
Οι βραβευθέντες θα ανακοινωθούν 20 μέρες μετά τη λήξη της ημερομηνίας κατάθεσης συμμετοχής των στο διαγωνισμό, δηλαδή την 31η Οκτωβρίου.
Η απονομή των βραβείων και των επαίνων θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στον πρώην κινηματογράφο «Αχίλλειο» στο Βόλο, ενώ οι καλύτερες 100 φωτογραφίες θα εκτεθούν από την 1η έως την 12η Δεκεμβρίου, στον ίδιο χώρο.
Η κριτική επιτροπή θα είναι τριμελής αναγνωρισμένου κύρους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του διαγωνισμού Νικόλαο Ηλ. Λεφούση, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6947 214 670.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν στη διεύθυνση: Γαρέφη 4, 38222, Βόλος, με την ένδειξη για το διαγωνισμό «Βόρειο Πήλιο- ένα σπάνιο οικοσύστημα» με σφραγίδα ταχυδρομείου έως και την 30η Σεπτεμβρίου.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template