Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ο Καρατζαφέρης στο εδώλιο, για τις Νηες!

Κατά πληροφορίες μας, αγωγή κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη κατατέθηκε την Δευτέρα 20/07/2009, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, από την Εταιρεία Golfing Developments Α.Ε., για τις συκοφαντικές αναφορές του Προέδρου του Λ.Α.Ο.Σ. στην επένδυση της Εταιρείας στην περιοχή Νηές του Νομού Μαγνησίας. Η συζήτηση της αγωγής, η οποία αφορά σειρά προσβολών από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και την 17η Ιουλίου του 2009, προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2010.
Κύριο αίτημα της εταιρείας είναι να καταδικαστεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, να χορηγήσει στην Εταιρεία δήλωση στην οποία να παραδέχεται ότι όλοι οι ισχυρισμοί του σχετικά με την δήθεν αγορά από την Εταιρεία Golfing Developments Α.Ε δημοσίων εκτάσεων στην περιοχή Νηές του Δήμου Σούρπης του Νομού Μαγνησίας, σε δήθεν καταπάτηση από την ανωτέρω Εταιρεία δημόσιας έκτασης στην περιοχή Νηές, σε δήθεν αξιοποίηση προνομιακής πληροφόρησης από στελέχη της Εταιρείας που οδήγησαν στην δημιουργία υπεραξιών, σε τέλεση από τους εκπροσώπους της Εταιρείας κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του Δημοσίου και καταπάτηση δημόσιας γης καθώς και η παρομοίωση της συγκεκριμένης επένδυσης της Εταιρείας Golfing Developments A.Ε. με «Νέο Βατοπέδι» και γενικά, οι απαξιωτικές αναφορές του στην ανωτέρω επένδυση από 19 Σεπτεμβρίου 2008 έως και την 17η Ιουλίου 2009 είναι αβάσιμες.
Η Εταιρεία τέλος ζητά επιπλέον την καταδίκη του Γιώργου Καρατζαφέρη σε καταβολή προς την Εταιρεία ποσού αποζημίωσης, ως συμβολική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης την οποία υπέστη από τη συμπεριφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Στο πολυσέλιδο κείμενο της αγωγής, αντικρούονται με αναλυτικά επιχειρήματα όλες οι ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του Γιώργου Καρατζαφέρη για την εν λόγω επένδυση τόσο στην Βουλή των Ελλήνων, όσο και σε διάφορα ΜΜΕ.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Προφανώς η Golfing Developments A.Ε., υλοποιεί τις πρόσφατες απειλές της για αγωγές σε όσους συκοφαντούν (;) την επένδυσή της.
Ξεκινά απ' τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ., προκειμένου να τρομοκρατηθούν όλοι όσοι καταγγέλουν την "αμαρτωλή" επένδυση κι αντιστέκονται στα σχέδια της εταιρείας!
Είναι όμως επίσης προφανές κι αποδεδειγμένο, ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά συνήθως γίνονται "μπούμεραγκ" γι' αυτούς που τις πραγματοποιούν!

Αξιοσημείωτη είναι η νέα άποψη-απάντηση του κ. Βασιλικού (δικηγόρος της Μητρόπολης Δημητριάδος) για το προχθεσινό δημοσίευμα του "ιού" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, η οποία εμφανίζεται στο παραπάνω ρεπορτάζ:
"Ωστόσο, από την πλευρά του νομικού συμβούλου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος κ. Μιχάλη Βασιλικού αμφισβητείται στο σύνολό του το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και θεωρείται τελείως λανθασμένη η άποψη που διατυπώνεται.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εφημερίδας «Μαγνησία» με τον κ. Βασιλικό, ο νομικός σύμβουλος της Μητρόπολης Δημητριάδος έκανε γνωστό ότι τα έγγραφα για τα οποία γίνεται λόγος στο δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», βρέθηκαν στην ανδρώα Μονή της Άνω Ξενιάς στο παρελθόν, όταν Ηγούμενος εκεί ήταν ο νυν Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος.
Μάλιστα ο ίδιος, ως ηγούμενος, μετέφερε τα έγγραφα στην Κομοτηνή προκειμένου να τα επικυρώσει, ενώ η μετάφρασή τους έγινε στις 4 Ιανουαρίου 1986 από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. Αντώνιο Γρηγοριάδη που προφανώς γνώριζε την τουρκική γλώσσα.
«Κανείς δεν είπε, ότι ως Μητρόπολη, πήγαμε στο προξενείο Κομοτηνής», επέμεινε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλικός."

Τώρα εμπλέκουν και το Μητροπολίτη Κέρκυρας Νεκτάριο, στα real estate αλισβερίσια τους!
Το παραμύθι είναι τρανό κι έχει μεγάλο δράκο! και με μεγάλη ουρά!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template