Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Ο Καρατζαφέρης στο εδώλιο, για τις Νηες!

Κατά πληροφορίες μας, αγωγή κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη κατατέθηκε την Δευτέρα 20/07/2009, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, από την Εταιρεία Golfing Developments Α.Ε., για τις συκοφαντικές αναφορές του Προέδρου του Λ.Α.Ο.Σ. στην επένδυση της Εταιρείας στην περιοχή Νηές του Νομού Μαγνησίας. Η συζήτηση της αγωγής, η οποία αφορά σειρά προσβολών από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και την 17η Ιουλίου του 2009, προσδιορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2010.
Κύριο αίτημα της εταιρείας είναι να καταδικαστεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, να χορηγήσει στην Εταιρεία δήλωση στην οποία να παραδέχεται ότι όλοι οι ισχυρισμοί του σχετικά με την δήθεν αγορά από την Εταιρεία Golfing Developments Α.Ε δημοσίων εκτάσεων στην περιοχή Νηές του Δήμου Σούρπης του Νομού Μαγνησίας, σε δήθεν καταπάτηση από την ανωτέρω Εταιρεία δημόσιας έκτασης στην περιοχή Νηές, σε δήθεν αξιοποίηση προνομιακής πληροφόρησης από στελέχη της Εταιρείας που οδήγησαν στην δημιουργία υπεραξιών, σε τέλεση από τους εκπροσώπους της Εταιρείας κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του Δημοσίου και καταπάτηση δημόσιας γης καθώς και η παρομοίωση της συγκεκριμένης επένδυσης της Εταιρείας Golfing Developments A.Ε. με «Νέο Βατοπέδι» και γενικά, οι απαξιωτικές αναφορές του στην ανωτέρω επένδυση από 19 Σεπτεμβρίου 2008 έως και την 17η Ιουλίου 2009 είναι αβάσιμες.
Η Εταιρεία τέλος ζητά επιπλέον την καταδίκη του Γιώργου Καρατζαφέρη σε καταβολή προς την Εταιρεία ποσού αποζημίωσης, ως συμβολική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης την οποία υπέστη από τη συμπεριφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Στο πολυσέλιδο κείμενο της αγωγής, αντικρούονται με αναλυτικά επιχειρήματα όλες οι ανυπόστατες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του Γιώργου Καρατζαφέρη για την εν λόγω επένδυση τόσο στην Βουλή των Ελλήνων, όσο και σε διάφορα ΜΜΕ.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Προφανώς η Golfing Developments A.Ε., υλοποιεί τις πρόσφατες απειλές της για αγωγές σε όσους συκοφαντούν (;) την επένδυσή της.
Ξεκινά απ' τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ., προκειμένου να τρομοκρατηθούν όλοι όσοι καταγγέλουν την "αμαρτωλή" επένδυση κι αντιστέκονται στα σχέδια της εταιρείας!
Είναι όμως επίσης προφανές κι αποδεδειγμένο, ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά συνήθως γίνονται "μπούμεραγκ" γι' αυτούς που τις πραγματοποιούν!

Αξιοσημείωτη είναι η νέα άποψη-απάντηση του κ. Βασιλικού (δικηγόρος της Μητρόπολης Δημητριάδος) για το προχθεσινό δημοσίευμα του "ιού" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, η οποία εμφανίζεται στο παραπάνω ρεπορτάζ:
"Ωστόσο, από την πλευρά του νομικού συμβούλου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος κ. Μιχάλη Βασιλικού αμφισβητείται στο σύνολό του το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και θεωρείται τελείως λανθασμένη η άποψη που διατυπώνεται.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εφημερίδας «Μαγνησία» με τον κ. Βασιλικό, ο νομικός σύμβουλος της Μητρόπολης Δημητριάδος έκανε γνωστό ότι τα έγγραφα για τα οποία γίνεται λόγος στο δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», βρέθηκαν στην ανδρώα Μονή της Άνω Ξενιάς στο παρελθόν, όταν Ηγούμενος εκεί ήταν ο νυν Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος.
Μάλιστα ο ίδιος, ως ηγούμενος, μετέφερε τα έγγραφα στην Κομοτηνή προκειμένου να τα επικυρώσει, ενώ η μετάφρασή τους έγινε στις 4 Ιανουαρίου 1986 από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. Αντώνιο Γρηγοριάδη που προφανώς γνώριζε την τουρκική γλώσσα.
«Κανείς δεν είπε, ότι ως Μητρόπολη, πήγαμε στο προξενείο Κομοτηνής», επέμεινε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλικός."

Τώρα εμπλέκουν και το Μητροπολίτη Κέρκυρας Νεκτάριο, στα real estate αλισβερίσια τους!
Το παραμύθι είναι τρανό κι έχει μεγάλο δράκο! και με μεγάλη ουρά!!!

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template