Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Στο Βόλο Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη

Στο Βόλο θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, οριστικοποίησε την έλευσή της στο Βόλο χθες και στο πλαίσιο της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στην περιοχή, στις 7:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας στο Volos Palace.
Εξάλλου, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η επίσκεψη του υποψηφίου για την αρχηγία του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά που προσδιορίζεται σύμφωνα με πληροφορίες του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρου Μπατζιάκα στις 20 ή στις 21 Νοεμβρίου.
Προετοιμασία για εκλογές
Στο μεταξύ, την Τρίτη συνεδριάζει για διαδικαστικά θέματα που αφορούν στην καλύτερη προετοιμασία των εκλογών η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρός της κ. Μπατζιάκας στην τελική ευθεία αρχίζουν και μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες και σε τοπικό επίπεδο για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 29 Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Συνολικά στο Νομό Μαγνησίας για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων θα λειτουργήσουν 25 εκλογικά τμήματα, ένα σε κάθε Δήμο ή Κοινότητα, εκτός από τη Μακρινίτσα που θα είναι κοινό με το εκλογικό τμήμα του Δήμου Πορταριάς.
Στο Βόλο θα λειτουργήσει εκλογικό τμήμα στο Εκθεσιακό Κέντρο με 10 κάλπες για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων, ενώ δύο κάλπες θα στηθούν στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.
Επίσης δύο κάλπες θα υπάρχουν στον Αλμυρό και ενδεχομένως και στο Βελεστίνο, ενώ στις άλλες περιοχές θα υπάρχει από μία κάλπη.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template