Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Αστυνομία σε εξεταστικό κέντρο του Βόλου!

Επεισόδιο προκλήθηκε προχθες το πρωί στο 7ο Λύκειο Βόλου, την ώρα διεξαγωγής των εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Δύο παιδιά άργησαν να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο και η μητέρα του ενός έφερε τα «πάνω κάτω», με αποτέλεσμα η διεύθυνση του σχολείου να καλέσει την αστυνομία για να συνετίσει τη μητέρα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.
Η κηδεμόνας του παιδιού ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τη Διευθύντρια του σχολείου, πως πήγε πρώτα στο 6ο Λύκειο που είναι το δεύτερο εξεταστικό κέντρο για την περιοχή. Εκεί οι αρμόδιοι την ενημέρωσαν πως πρέπει να πάει το παιδί της στο 7ο Λύκειο, αφού οι εξετάσεις για το συγκεκριμένο πτυχίο που είχε δηλώσει συμμετοχή το παιδί διεξάγονταν στο εν λόγω σχολείο.
Έτσι μητέρα και παιδί με καθυστέρηση 20 περίπου λεπτών από την ώρα εκκίνησης των εξετάσεων κατέφθασαν στο 7ο Λύκειο και η μητέρα ζήτησε να συμμετάσχει το παιδί της κανονικά στις εξετάσεις, πράγμα όμως που η Διευθύντρια δεν το δέχτηκε καθώς ήταν παράνομο.
Η μητέρα σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι υπόλοιποι γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους, ζητώντας να γίνει ησυχία για να μπορούν να συγκεντρωθούν και να γράψουν.
Μην μπορώντας η Διευθύντρια να ηρεμήσει τη μητέρα του παιδιού κάλεσε την αστυνομία, η οποία έβγαλε από το χώρο του σχολείο την μητέρα για να διεξαχθούν ομαλά οι εξετάσεις. Και τα δύο παιδιά που άργησαν να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο εν τέλει δεν συμμετείχαν στις εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, ενώ η ένταση κατευνάστηκε και οι εξετάσεις κύλησαν ομαλά μέχρι το απόγευμα.
Να σημειωθεί πως η μητέρα που προκάλεσε την αναστάτωση ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τη Διευθύντρια του 7ου Λυκείου, πως πρώτα είχε πάει το 6ο Λύκειο. Ωστόσο από τη Διεύθυνση του 6ου δεν ενημέρωσαν πως υπάρχουν κάποιοι διαγωνιζόμενοι που έκαναν λάθος στο σχολείο στο οποίο έπρεπε να βρεθούν, γι’ αυτό και οι εξετάσεις είχαν αρχίσει όπως προέβλεπε το πρόγραμμα. Στην περίπτωση που υπήρχε ενημέρωση, τότε θα μπορούσαν να περιμένουν τα δύο παιδιά και να εξετάζονταν κανονικά.
Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

3 σχόλια:

autopthsmartyras on 18 Νοεμβρίου 2009 στις 1:19 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown on 20 Νοεμβρίου 2009 στις 9:22 μ.μ. είπε...

Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ 6ο ΒΟΛΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΠΑΡΑ 20 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7ο ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 6ο.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΟΥ 6ου ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 7ο.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΤΑΣΑΝ 8 ΚΑΙ 7 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ.ΕΝ ΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΑΣΕ Η ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 7ου ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ Τ0Ν ΟΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΛΛΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΚΑΙ 15.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΗΡΘΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΓΟΝΕΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ(ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)

magnitis on 9 Ιανουαρίου 2010 στις 12:55 π.μ. είπε...

Φίλε αυτόπτη μάρτυρα, διέγραψα το σχόλιό σου, καθώς απ' την σύσταση αυτού του ιστολογίου, απαγορεύονται τα σχόλια σε greeklish.
Το περιεχόμενο του σχολίου σου, ήταν περίπου το ίδιο μ' αυτό της Μαρίας.
Παράκληση και στους δύο, ν' απευθυνθείτε στην εφημερίδα Ταχυδρόμος (www.taxydromos.gr), συντάκτης του οποίου είναι η κ. Παλαιοδημοπούλου, που φυσικά δεν αρθρογραφεί στον Μαγνήτη.

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template