Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Κεραυνός χτύπησε πολυκατοικία!

Από θαύμα σώθηκαν ένοικοι τριώροφης οικίας στη Νέα Ιωνία από κεραυνό που έπεσε στην ταράτσα του οικήματος το απόγευμα της Κυριακής, όταν ξέσπασε ισχυρότατο μπουρίνι στο Βόλο.
Σοκαρισμένοι είναι ακόμα οι ένοικοι από τον κεραυνό που χτύπησε το σπίτι τους, σπέρνοντας τον πανικό τόσο στους ιδιοκτήτες, όσο και στους περίοικους.
Ήταν λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν ξέσπασε το μπουρίνι στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου – Νέας Ιωνίας διάρκειας μιάμιση περίπου ώρας.
Γύρω στις 5:00 συνέβη το απίστευτο περιστατικό.
Οι ένοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν λίγο μετά τις έξι που σταμάτησε η βροχή ανέβηκαν στην ταράτσα και αντίκρισαν το θερμοσίφωνα κομματισμένο.
Οι γείτονες, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού επισήμαναν πως μόλις έπεσε ο κεραυνός εκτοξεύονταν κομμάτια στους απέναντι δρόμους.
Ο κεραυνός εκτός από το θερμοσίφωνα κατέστρεψε τρεις τηλεοράσεις και το μόντεμ του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ οι ένοικοι ακόμη εξετάζουν για τυχόν ζημιές σε ολόκληρο το ηλεκτρολογικό δίκτυο του σπιτιού και θ' αναζητήσουν ευθύνες για το περιστατικό, καθώς όπως υπογραμμίζουν «αναρωτιέμαι για το κατά πόσο είμαστε προστατευμένοι από τους κεραυνούς μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα. Να ήμουνα στην εξοχή να μη ζητήσω ευθύνες από κανένα, αλλά σε μια αστική περιοχή ποιος έχει την ευθύνη; Θα φοβόμαστε και τους κεραυνούς τώρα;».
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template