Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

«Οδός Ονείρων» από τα προνήπια των παιδικών σταθμών του Βόλου

Με ήχους και μουσικές της δεκαετίας του ’60 και του ’70 «πλημμύρισε» χθες βράδυ το ανοιχτό Θέατρο Βόλου, στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, που ετοίμασαν τα 340 προνήπια των δημοτικών παιδικών σταθμών.
«Οδός Ονείρων» χθες βράδυ, έγινε το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Βόλου, όπου τα 340 προνήπια των παιδικών δημοτικών σταθμών, παρουσίασαν ένα μαγευτικό μουσικό, κινηματογραφικό ταξίδι και χειροκροτήθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό από τους γονείς τους.
Τα παιδιά παρουσίασαν σκετσάκια από ταινίες και η παράσταση συνεχίστηκε με σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 60 και του 70.
Την ετήσια εκδήλωση του Οργανισμού, προετοίμασαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί των Παιδικών Σταθμών, σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ..
Υπεύθυνη για την οργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης ήταν η Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Νικολέττα Μπέντα, τις χορογραφίες επιμελήθηκαν η Αντζελα Καλαντζή και η Αλίκη Κασσάνδρα, την επιμέλεια φωτισμού είχε ο Κώστας Τατάκος και την επιμέλεια του ήχου ο Χρήστος Κασσίδης, ενώ αφηγητές ήταν η Ζησούλα Μπελέτη και ο Διονύσης Μπάλλας.
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template