Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009

Ο Δήμαρχος Βόλου δεν ξέρει ότι το ''ψέμα έχει κοντά ποδάρια''!

Πολιτικά και ηθικά έκθετος ως προς την ακολουθία των λόγων του, μένει ο Δήμαρχος Βόλου, που υποστήριζε ότι η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων για τον χαρακτηρισμό της γραμμής Βόλου Παλαιοφαρσάλων ως διατηρητέας, δεν έγινε ποτέ.
Με ανακοίνωσή του, τον διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΤΕΕ.
Ο κ. Σωκράτης Αναγνώστου, υποστηρίζει πως όχι μόνο έγινε η επίμαχη συνεδρίαση, αλλά και πως ο ίδιος, όπως και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, παρέστησαν σε αυτή.
Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος Βόλου, απαντώντας σε σχετική επερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε υποστηρίξει πως τελικά η συνεδρίαση αναβλήθηκε και μάλιστα απέστειλε προχθές και σχετική επιστολή στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, με τις θέσεις του Δήμου και με το αίτημα να του κοινοποιηθεί η ημερομηνία της νέας συνεδρίασης.
Τις δηλώσεις του κ. Βούλγαρη, διέψευσε χθες ο κ. Αναγνώστου.
«Μου δημιουργεί απορίες η ανακοίνωση του Δήμαρχου Βόλου κ. Αλέκου Βούλγαρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Τον πληροφορώ ότι στην συγκεκριμένη συνεδρίαση, παρέστησαν ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης, ο εκπρόσωπος του ΟΣΕ κ. Τριανταφύλλου και εγώ και αναπτύξαμε τις θέσεις μας, για τον μη χαρακτηρισμό της γραμμής, όσο και το σωματείο οι «Φίλοι του τρένου» που υποστήριξαν τον χαρακτηρισμό, όπως το αναφέρουν και στην επιστολή τους που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο», πρόσθεσε ο κ. Αναγνώστου.
Μάλιστα, ο ίδιος, επισημαίνει πως ο κ. Μαβίδης, πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ζήτησε προφορικά από τον πρόεδρο του Συμβουλίου και Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΟ κ. Θεόδωρο Δραβίλλα, για αναβολή της συζήτησης, το αίτημά του, όμως, δεν έγινε δεκτό.
Από την εφημερίδα Νέος Τύπος

Μα τόσο ψέμα πια;
Για να μη παραδεχθεί ο Δήμαρχος ότι αμέλησε να πάει;
Καλά αυτός μπορεί να μην το ήξερε, αλλά δεν βρέθηκε κανείς απ' τους παρατρεχάμενούς του, να του πει ότι "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια";

Υ.Γ. στη φωτογραφία είναι ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας κ. Σωκράτης Αναγνώστου

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template