Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009

Κρούσμα νέας γρίπης στο Βόλο!

Κι άλλο ύποπτο κρούσμα γρίπης των χοίρων σημειώθηκε χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο η διοίκηση ή κάποιος από το Νοσοκομείο να επιβεβαιώνει το γεγονός, όπως άλλωστε έκανε με το πρώτο ύποπτο κρούσμα πριν από λίγο καιρό.
Για το λόγο αυτό η ταυτότητα και τα στοιχεία του ασθενούς δεν έγιναν γνωστά.
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα πολλοί έχουν εξεταστεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για τη γρίπη των χοίρων, κυρίως αλλοδαποί που παρουσίαζαν συμπτώματα, όμως δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.
Στο μεταξύ χθες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας έγινε καταγγελία από τηλεθεατή πως επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του Βόλου με συμπτώματα γρίπης και δεν εξετάστηκε από παθολόγο.
Απαντώντας στην καταγγελία αυτή η υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Βόλου κ. Μαρία Σπύρου τόνισε πως ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο και πως μάλλον οφείλεται σε παρανόηση του ασθενούς, μιας και όταν κάποιος παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης, τότε ο ΩΡΛ λαμβάνει επίχρισμα από το φάρυγγα.
Πάντως το θέμα θα διερευνηθεί από τη Διοίκηση σήμερα κιόλας.
Τέλος, να σημειωθεί πως το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έδωσε καμία πληροφορία και ειδικότερα ούτε το Κέντρο Επιχειρήσεων αλλά ούτε και το αρμόδιο γραφείο Τύπου.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template