Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009

Ξεκινά περιπολίες στο νομό το αεροσκάφος της ΤΕΔΚ

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η ΤΕΔΚ Ν. Μαγνησίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και της Κοινωνικής Προσφοράς.
Συγκεκριμένα, η ΤΕΔΚ έχει από την προηγούμενη εβδομάδα στην ιδιοκτησία της ένα αξιόπλοο μονοκινητήριο Αεροσκάφος τύπου Cessna, το οποίο βρίσκεται ήδη προσγειωμένο στο αεροδρόμιο της 111 Πτέρυγας Μάχης, σε άριστη κατάσταση και διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό «Aircraft 1».
Ο Γενικός Γραμματέας της ΤΕΔΚ, κ. Δημήτρης Γάτος και οι πιλότοι της Αερολέσχης Μαγνησίας κ.κ. Δημήτρης Ζωιτόπουλος και Αργύρης Μουστρούφης μετέβησαν στην Ολλανδία, απ’ όπου αγοράστηκε και παραλήφθηκε το Αεροσκάφος.
Ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Δήμαρχος Μηλεών, Απόστολος Αρέθας, επιθεώρησε το Αεροσκάφος, ενώ οι πιλότοι τον ενημέρωσαν σχετικά με τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον διαβεβαίωσαν για την εξαιρετική κατάσταση πτητικής λειτουργίας του.
«Η αγορά του Αεροσκάφους είναι πλέον μια πραγματικότητα, που ενδυναμώνει και ενισχύει την προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προστασία του Περιβάλλοντος, την πρόληψη των πυρκαγιών, αλλά και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και καταστάσεων», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ
Τo αεροσκάφος θα περιπολεί και θα εποπτεύει τα δάση, τα μνημεία, τις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες γωνιές της Μαγνησίας, είπε ο κ. Αρέθας, μη λησμονώντας να ευχαριστήσει το συντοπίτη Υφυπουργό Εσωτερικών Θανάση Νάκο και τους Δημάρχους του Νομού, που στήριξαν από την αρχή αυτό το εγχείρημα, καθώς και την Αερολέσχη Μαγνησίας που θα πετάει με τους έμπειρους πιλότους της το Αεροσκάφος.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template