Κυριακή, 21 Ιουνίου 2009

Μεγάλα χρέη του Συνδέσμου κοιμητηρίων

Στα 170.000 € υπολογίζεται το χρέος του Διαδημοτικού Συνδέσμου Κοιμητηρίου Βόλου προς την Εφορία και ο νέος πρόεδρος Γιάννης Στάμος, προέτρεψε τον πρώην πρόεδρο Θανάση Κουντουρά, προχθές, που συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συνδέσμου, να τακτοποιήσει το άνοιγμα.
Ο κ. Στάμος φέρεται ότι είπε στον κ. Κουντουρά ότι αν δεν λύσει το πρόβλημα, ο ίδιος δεν αναλαμβάνω τίποτα και ο πρώην πρόεδρος είναι έκθετος…
Ο κ. Στάμος ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για τα οικονομικά θέματα του Συνδέσμου Κοιμητηρίου, το ταμείο του οποίου παρουσιάζει πλεόνασμα 37.000 ευρώ, αλλά στην Εφορία, παραμένουν σε εκκρεμότητα τριπλότυπα ύψους 170.000 €.
Ο νέος πρόεδρος, κάλεσε στην χθεσινή συνεδρίαση τον πρώην πρόεδρο, από τον οποίο ζήτησε να τακτοποιήσει τις οφειλές προς την Εφορία.
«Πρέπει από τον κ. Κουντουρά να προσκομιστούν οι καταστάσεις για τα χρήματα που δόθηκαν χωρίς τις νόμιμες αποδείξεις και δεσμεύτηκε ότι θα το πράξει την ερχόμενη εβδομάδα. Το οικονομικό θέμα θα κλείσει από ορκωτούς λογιστές και αυτούς που όρισε το δικαστήριο, αλλά και εμείς πρέπει να έχουμε μία εικόνα. Θα δούμε τα οικονομικά του Κοιμητηρίου, διότι τα έσοδα σε σχέση με δαπάνες δεν είναι ισοσκελισμένα και πρέπει να εξετάσουμε τι θα κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στάμος.
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που εξετάστηκαν, το Κοιμητήριο φαίνεται να οφείλει 140.000 ευρώ σε προμηθευτές και 120.000 ευρώ σε εργολάβους.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

Σαν πολλά δεν είναι τα χρέη του Διαδημοτικού συνδέσμου κοιμητηρίων;
Κι εδώ μιλάμε για μια Δημοτική επιχείρηση, που εισπράττει καθημερινά χιλιάδες ευρώ απ' τους δημότες με πάμπολλα "χαράτσια" (ταφές, συντήρηση μνημείων, εκταφές κλπ.)
Που πάνε τα λεφτά κ.κ. δημοτικοί άρχοντες του Βόλου και της Ν. Ιωνίας;

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template