Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

Αντιδρούν με την επαναχορήγηση των 15 αδειών

Δυναμική αναμένεται να είναι την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009 η παρουσία των ιδιοκτητών ταξί του Βόλου και της Νέας Ιωνίας στη Νομαρχία, όπου κατά τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα της επαναχορήγησης των 15 αδειών ταξί που είχαν εκδοθεί το 2001.

Ειδικότερα, οι 300 περίπου ιδιοκτήτες ταξί που δραστηριοποιούνται στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, πρόκειται να συγκεντρωθούν από νωρίς το απόγευμα έξω από τη Νομαρχία και να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους με το θέμα της επαναχορήγησης των αδειών.

Εξάλλου, παρέμβαση κατά τη συζήτηση του θέματος θα ζητήσουν να κάνουν και οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί, παρουσιάζοντας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί και ακυρώνουν τις παραπάνω άδειες.

Αυτή ήταν άλλωστε και η απόφαση που λήφθηκε χθες στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Βόλου-Νέας Ιωνίας, όπου έγινε ενημέρωση των μελών τόσο για τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, όσο και για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από πλευράς Συνδέσμου και αφορούν στην υλοποίηση των δικαστικών αποφάσεων.

Ήταν άλλωστε χαρακτηριστικό αυτό που τόνισε στη «Μαγνησία» μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω στο θέμα των αδειών αυτών που χορηγήθηκαν παράνομα. Διαφορετικά θα πάψουμε να πιστεύουμε στη δικαιοσύνη».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template