Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Αντίστροφη μέτρηση για τους Μεσογειακούς

Πέφτει σήμερα το βράδυ στην Πεσκάρα η αυλαία των ΧVI Mεσογειακών Αγώνων με την τελετή λήξης των Αγώνων και την παραλαβή της σημαίας από το Δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος είναι η επόμενη διοργανώτρια πόλη τον Ιούνιο του 2013.
Ήδη από τη περασμένη Πέμπτη βρίσκονται στην ιταλική πόλη οι Δήμαρχοι Βόλου, Λάρισας και Νέας Ιωνίας, μαζί με Αντιδημάρχους που κατά τη διάρκεια της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία στο περιθώριο των Αγώνων, να συναντηθούν με μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) και να επιθεωρήσουν διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η βολιώτικη αντιπροσωπεία επιστρέφει μεθαύριο Τρίτη και το βράδυ μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου προγραμματίζεται εκδήλωση με την τελετή υποδοχής της σημαίας των Αγώνων.
Οι υπεύθυνοι του Δήμου Βόλου έχουν προσκαλέσει να παραστούν στην τελετή υποδοχής της σημαίας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, χωρίς μέχρι χθες να έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει πολιτική εκπροσώπηση από το ΥΠΠΟ για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση στις δύο θεσσαλικές πόλεις για τη διοργάνωση του 2013.
Το βέβαιο είναι ότι στην εκδήλωση θα είναι παρόντες ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στην τελετή, το πλήρες πρόγραμμα της οποίας θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα από το Δήμο Βόλου, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης, βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αλέκος Βούλγαρης, ενώ όπως έγινε γνωστό η σημαία θα μπει στο χώρο της τελετής από το λιμάνι, όπου θα την περιμένουν γνωστά ονόματα του βολιώτικου αθλητισμού, όπως ο Βασίλης Πολύμερος και η Ολγα Βασδέκη, αλλά και γνωστοί Ολυμπιονίκες, όπως ο Πύρρος Δήμας, η Βούλα Πατουλίδου κ.ά.
Περισσότερα στον Ταχυδρόμο

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template