Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009

Οι εργολάβοι καθαριότητας αποθρασύνονται....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ: Ο ΑΝΑΞ ΚΤΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΛΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Αποκαλύπτουμε το ντοκουμέντο, με το οποίο ο εργολάβος καθαρισμού ΑΝΑΞ Α.Ε., αφού άρπαξε ... τον γάιδαρο, με μη σύννομες τριμηνίτικες συμβάσεις, γράφει στα παλαιά των υποδημάτων της τις ντιρεκτίβες της Ε.Ε. για διαφανείς διαδικασίες (ετήσιες συμβάσεις, κανόνες δημοσιότητας, πρόκληση υγιούς ανταγωνισμού κλπ) και με ανακτορικό θράσος, απαιτεί να γραφτεί στα άγραφα η αντίρρηση της Επιτρόπου Ε.Σ. και να του καταβληθεί το ...Βόδι των μη εγκεκριμένων δαπανών.
Τώρα, αν ο Αβραμόπουλος, έβγαλε φιρμάνι για να νομιμοποιήσει κάθε παρανομία, είναι άλλη ιστορία.
Για να μη ξεχνάμε, η εταιρεία ΑΝΑΞ, πρώην Νταλίδης ΟΕ και Ψύχου, επειδή είχε κηρυχθεί έκπτωτη από εργολαβίες, για μη τήρηση συμβατικών υποχρεώσεων, έπρεπε να απορρίπτεται από διαγωνισμούς και συμβάσεις.
Μερικοί εφάρμοσαν τον Νόμο.
Άλλοι όμως, σαν τη τραβηγμένη απ΄τα μαλλιά περίπτωση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, γίνονται βετέξ πατώματος για τον βασιλιά των εργολάβων καθεριότητας.....
Επίσης, μια από τις ....αποπλανηθείσες υπηρεσίες που υποτάχθηκε στον ΑΝΑΚΤΑ των σκουπιδιών, είναι και το ...ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!!
Στο βάθος, έχουμε και την υπόθεση Τρικάλων και όπου αλλού εισβάλει ο ΑΝΑΞ.
Αν ξαφνικά δούμε ντρανταχτά ονόματα να ανακατώνονται στην υπόθεση των αργολαβιών καθαριότητας, δεν θα εκπλαγούμε... Οι άγριες ιστορίες ξεφυτρώνουν η μια μετά την άλλη.
Διαβάστε παρακάτω το βασιλικό θράσος της "ΑΝΑΞ ΑΕ" και πέστε μου: Ποιος θα μας προστατέψει από την ασυδοσία. Ανύπαρκτος Αβραμόπουλος - Ανύπαρκτος ο Καραμανλής - Ανύπαρκτο το Κράτος.
Κι απέναντι, το θράσος να απειλεί με εξώδικα....... ...Απειλεί να ...φύγει και να μας αφήσει βρώμικους, ενώ κάποιοι τον σπρώχνουν όλο και πιο βαθιά στις παράνομες εργολαβίες... Σαν τους φαρμακεμπόρους, που ένα δίνουν - πενήντα παίρνουν, κι ολο κλαψουρίζουν. Κάνε κλικ και διάβασε...

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template