Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009

Κάλεσμα ενάντια στο ρατσισμό


Πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν πολιτικοί και συνδικαλιστικοί φορείς
Άμεσες πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μεταναστών παίρνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, που το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε σχετική εκδήλωση στην παραλία του Βόλου μπροστά από το Ηρώο.
Ειδικότερα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 10 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα έχει συνάντηση με το Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που αφορούν στους μετανάστες με σκοπό την εξεύρεση λύσεων.
Επίσης το ΠΑΜΕ Μαγνησίας θα προχωρήσει στη συγκρότηση Νομικής Επιτροπής η οποία θα επιλαμβάνεται θεμάτων που σχετίζονται με τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες των μεταναστών, αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν σε απελάσεις, φαινόμενα ρατσισμού, φυλακίσεις κ.ά.
Τέλος ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας και σε γειτονιές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, αλλά και σε περιφερειακούς Δήμους του Νομού.

Εξάλλου, νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα για τους μετανάστες, όπως επίσης κατοχύρωση όλων των πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων τους, ζητήθηκε σε ανάλογη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν χθες βράδυ στην πλατεία Οξυγόνου, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, η Παρέμβαση Πολιτών Βόλου, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, το Ε.Ε.Κ. και το ΚΚΕ (μ-λ).
Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν η πρόεδρος της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών κ. Βλασία Παπαθανασίου, η οποία σε δηλώσεις της τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης των μεταναστών εφ όσον πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις στο Δημόσιο. ενώ σχετικά με νομικά θέματα που αφορούν σε μετανάστες, μίλησε η δικηγόρος κ. Έλενα Αντωνοπούλου.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

2 σχόλια:

aks on 11 Ιουλίου 2009 - 10:17 π.μ. είπε...

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΛΟΓΩ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ...

Παπαρήγα και ΚΚΕ για πολύ λίγο ακόμα....

Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έρχονται και το Υγρό Πυρ έχει κάποιες πληροφορίες από τώρα.

Το ΚΚΕ θέλει τη χώρα έρμαιο των λαθρομεταναστών και το μήνυμα δεν το πήρε στις περασμένες εκλογές σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Η Παπαρήγα είπε χθες ότι δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος που μπορεί να φέρει στο κόμμα η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες. Αυτό θα το δούμε όταν θα δει το κόμμα της να καταποντίζεται πιο κάτω και από τα ποσοστά που πήρε το ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

Η Παπαρήγα για καθαρά μικροκομματικούς λόγους προσπαθεί να σφετεριστεί τους μετανάστες γιατί ξέρει ότι αλλιώς σοβαρή αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ δε βλέπει. Νομίζει ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Είναι τόσο βλάκες μέσα στο ΚΚΕ που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ιδρύσουν δικά τους κόμματα τα οποία και φυσικά θα στηρίξουν.. άσε που η πλειοψηφία των μεταναστών προέρχονται από πρώην κομμουνιστικές χώρες και ξέρουν στην πράξη τι σημαίνει κομμουνισμός.. και τους πιάνει και αλλεργία και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης... Για τόσο γκασμάδες μιλάμε μέσα στο ΚΚΕ και μάλιστα πολύ επικίνδυνους και αναχρονιστικούς γκασμάδες...

Φυσικά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη η ραγδαία αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ που πλέον θα είναι το τρίτο κόμμα και με διαφορά από το τέταρτο. Και μαντέψτε από πού θα προέρχονται οι νέοι υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Από το…. ΚΚΕ…. Ο λαός του ΚΚΕ απαρτίζεται κυρίως από τη μικρομεσαία λαϊκή και εργατική τάξη που ζει στο πετσί της τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που οδήγησε στη λαθρομετανάστευση και έριξε την τάξη αυτή στην ανεργία και την ανασφάλεια. Ο λαός του ΚΚΕ κατάλαβε επιτέλους το ρόλο και την προδοσία του ΚΚΕ.

Αναμένουμε λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων... και βλέπω τη κυρία Παπαρήγα να λαθρομεταναστεύει για τη Βόρεια Κορέα το μόνο κράτος που θα μπορούσε να τη δεχτεί.

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_04.html

magnitis on 11 Ιουλίου 2009 - 12:58 μ.μ. είπε...

http://www.kke.gr, αν δεν το γνωρίζετε, είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Κ.Ε..
Εκεί έπρεπε να στείλετε το άρθρο σας για να πάρετε και την επίσημη απάντηση από το Κ.Κ.Ε..
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται, η πολιτική σας μυωπία ή ο φανατισμός σας μαζί με τον φασισμό και ρατσισμό σας, δεν σας αφήνουν να δείτε ότι αυτό το ιστολόγιο, "δημιουργήθηκε για την προβολή και συζήτηση θεμάτων κυρίως από την Μαγνησία αλλά και γενικότερα"!
Κατά συνέπεια δεν είναι εκπρόσωπος κανενός κόμματος.
Σαφέστατα και έχει πολιτική άποψη ο διαχειριστής του και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετη από την δική σας, αλλά δεν είναι ούτε θα γίνει αγκιτάτορας ενός συγκεκριμένου κόμματος όπως εσείς.
Είναι δε τόση η πόρωσή σας, που αναμένεται "τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων" κι όχι των εκλογών!
Ξέρετε σ' αυτόν εδώ τον τόπο, γίνονται ακόμα εκλογές!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template