Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

«Χειρόφρενο» τραβούν τα ταξί

Χωρίς ταξί θα μείνει για μία ακόμη φορά αύριο Παρασκευή και σε διάστημα μίας μόλις εβδομάδας ο Βόλος, η Νέα Ιωνία και ολόκληρος ο Νομός Μαγνησίας, καθώς σε 24ωρη απεργία κατέρχονται και πάλι οι ιδιοκτήτες ταξί, που διαμαρτύρονται για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον τρόπο φορολόγησής τους.
Πάντως στο Πολεοδομικό Συγκρότημα θα κυκλοφορήσουν ταξί για την εξυπηρέτηση εκτάκτων αναγκών και οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο.
Η αντίδραση των ιδιοκτητών ταξί αφορά την επιβολή λογιστικού προσδιορισμού του εισοδήματός τους έναντι του τεκμαρτού που ισχύει σήμερα. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο λογιστικός προσδιορισμός του εισοδήματός τους θα δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στα ταξί που δουλεύουν δύο άτομα όσο και στον καταμερισμό των δαπανών για συνεργεία, καύσιμα και ανταλλακτικά.
Μιλώντας στο Ράδιο Ένα ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί κ. Αναστ. Δεμερτζής, χαρακτήρισε εμπαιγμό τη στάση της κυβέρνησης έναντι του κλάδου τους και τόνισε πως αν δεν υπάρξουν εξελίξεις και δεν δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που τίθενται οι ιδιοκτήτες ταξί θα προχωρήσουν και σε νέες κινητοποιήσεις, σύμφωνα βέβαια με τις αποφάσεις που θα λάβει η Ομοσπονδία τους.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template