Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Αντιδρούν και … απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Αποφασισμένοι να μην πληρώσουν τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και να μην επιτρέψουν να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, δηλώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του Νομού Μαγνησίας και γι’ αυτό ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου η ΓΣΕΕ και τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση του ΕΚΒ στις 9:30 το πρωί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.
Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και σε σχέση με την οικονομική κρίση της χώρας έτσι όπως αυτή παρουσιάζεται, ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Δημ. Κουτσούκος, διέκρινε σκοπιμότητα από την πλευρά της κυβέρνησης στην επιχειρούμενη επιβολή σκληρών μέτρων μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Όπως είπε μάλιστα, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι διατεθειμένοι να φανούν ως τα εξιλαστήρια θύματα και να πληρώσουν την κρίση και σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουν για να δεχθούν μείωση των εισοδημάτων τους.
Σημείωσε δε πως η οικονομία της Ελλάδας θα κερδίσει από τη μείωση της σπατάλης και την πάταξη της φοροδιαφυγής.
«Προσπαθούμε να αγωνιστούμε για να κρατήσουμε τα κεκτημένα και όχι να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», τόνισε από την πλευρά της η γραμματέας του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Πόπη Αλπάκη, που απηύθυνε κάλεσμα στους συναδέλφους της να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και στη συγκέντρωση της Τετάρτης στο Εργατικό κέντρο.
Ημερίδα για τον «Καλλικράτη»
Στο Βόλο θα βρεθούν την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος, αλλά και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπ. Παπασπύρος, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ημερίδα που συνδιοργανώνουν το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και η Νομαρχία Μαγνησίας για το σχέδιο «Καλλικράτης».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βόλου στις 10π.μ. και σ’ αυτή εκτός των προσκεκλημένων θα μιλήσουν ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Θαν. Νάκος και ο Νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας.
Επίσης παρεμβάσεις θα κάνουν εκπρόσωποι τριών σωματείων της δύναμης της ΑΔΕΔΥ, καθώς η νέα διοικητική μεταρρύθμιση τους αφορά και συγκεκριμένα το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΝΑΜ, και το Σωματείο Εργαζομένων στην Περιφερειακή Διοίκηση.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template