Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Δημοτική Σύμβουλος έκλεβε 9 χρόνια τη ΔΕΗ!

Έκλεβε τη ΔΕΗ επί εννιά χρόνια! αιρετό στέλεχος της πλειοψηφίας από το δήμο Νέας Αγχιάλου. Επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και μόλις προχθές επανατοποθετήθηκε το ρολόι στο οίκημα.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου μετά την αποκάλυψη πως αιρετό στέλεχος της δημοτικής αρχής επί εννιά συναπτά έτη έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ.

Ειδικότερα το συγκεκριμένο άτομο μένει σε διώροφη οικοδομή λίγο έξω από τη Νέα Αγχίαλο. Το οίκημα έχει συνολική επιφάνεια 250 τ.μ. και η κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τις 250 κιλοβατώρες το τετράμηνο.

Από την ΔΕΗ, όπως αναφέρουν πληροφορίες στελεχών της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι στη συγκεκριμένη οικία δεν γινόταν κανονική κατανάλωση, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να θορυβηθούν καθώς το οίκημα ήταν δηλωμένο ως κατοικήσιμο.

Συνεργείο της υπηρεσίας πήγε στην περιοχή πριν από δύο εβδομάδες περίπου και προχώρησε σε αυτοψία, όπου και διαπίστωσε την πολύ χαμηλή πράγματι κατανάλωση στο εν λόγω σπίτι.

Το συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε σε μέτρηση του ηλεκτρικού μετρητή ρεύματος του σπιτιού και διαπιστώθηκε πως η κατανάλωση δεν ξεπερνούσε τις 250 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Ωστόσο στην ίδια οικία το 1999 το ρεύμα που καταναλωνόταν ήταν περίπου 2.500 κιλοβατώρες, δηλαδή το φυσιολογικό ποσοστό κατανάλωσης σε ένα οίκημα επιφάνειας 250 τ.μ.

Στη διάρκεια της αυτοψίας το συνεργείο βρήκε ένα είδος μαγνήτη τοποθετημένο μέσα στον μετρητή, ο οποίος χρησιμοποιούνταν για να απαγορεύει την κανονική ροή του δακτυλίου, ο οποίος και μετρά την κατανάλωση.

Τα ίδια στελέχη της ΔΕΗ επισημαίνουν ότι αμέσως μετά την αυτοψία από το συνεργείο ενημερώθηκαν οι προϊστάμενοι της υπηρεσίας οι οποίοι και διέταξαν την αφαίρεση του ρολογιού και κόπηκε άμεσα το ρεύμα. Κερασάκι στην τούρτα ήταν η επιβολή προστίμου για τις καταναλώσεις των δύο ετών ύψους 10.000 ευρώ.

Μόλις προχθές το εν λόγω αιρετό στέλεχος πλήρωσε στην ΔΕΗ το ποσό των 1.700 ευρώ, ώστε να γίνει η επανασύνδεση και να τοποθετηθεί το ρολόι στο σπίτι και απομένει να πληρωθεί το υπόλοιπο ποσό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έλεγχος έγινε από συνεργείο της ΔΕΗ και σε κατάστημα στην πόλη του Βόλου, όπου και εκεί διαπιστώθηκε υποκλοπή ρεύματος και επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.
Αλίκη Φωτιάδου
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template