Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Σε τακτική δικάσιμο οι ποδηλατόδρομοι

Αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου η εκδίκαση του αιτήματος επτά καταστηματαρχών των οδών Αντωνοπούλου και Ρήγα Φεραίου για την προσωρινή αναστολή των εργασιών δημιουργίας δικτύου ποδηλατοδρόμων στους δρόμους όπου βρίσκονται τα εμπορικά τους καταστήματα.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την εκδίκαση του θέματος σε τακτική δικάσιμο στις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα συζητηθεί μαζί με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που θα καταθέσουν οι περίοικοι.

Οι καταστηματάρχες ζητούν προσωρινή αναστολή των εργασιών, μέχρις ότου προσφύγουν στα αρμόδια Δικαστήρια και ζητήσουν παύση των εργασιών, με το σκεπτικό ότι το δίκτυο ποδηλατοδρόμων, που θα διέρχεται μπροστά από τα καταστήματά τους, θα δυσκολεύει τη φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, θα οδηγήσει σε συρρίκνωση της εργασίας τους και τονίζουν τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια της φορτοεκφόρτωσης.

Αίτηση για αναστολή των εργασιών στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, έχουν καταθέσει προ μηνών κάτοικοι της συνοικίας Αγ. Αναργύρων, που επίσης δεν έγινε δεκτή, ενώ το Δικαστήριο δεν έλαβε απόφαση, λόγω αναρμοδιότητας και παρέπεμψε τους κατοίκους στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template