Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Μηνύει τον Μπέο ο Στ. Γιδόπουλος

Ο πόλεμος Γιδόπουλου-Μπέου και κατ’ επέκταση Νίκης-Ολυμπιακού θα μαίνεται για πολύ καιρό ακόμη, καθώς ο ηγέτης της Νίκης Στ. Γιδόπουλος θα καταθέσει μήνυση κατά του Αχ. Μπέου για όσα εκείνος είπε χθες εναντίον του, αφού ανάμεσα στα άλλα τον αποκάλεσε απατεώνα, τυχοδιώκτη, που σκοπός του είναι να αρπάξει, και ηγέτη της σφαλιάρας. Μάλιστα, όπως θα περίμενε κανείς, δεν πέρασε πολλή ώρα χθες από τη στιγμή που τελείωσε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι να δοθεί απάντηση από την πλευρά της Νίκης.

Σε σχετική ανακοίνωση λοιπόν τονίζεται:
«Το παραλήρημα συνεχίζεται… και εύλογα μας προξενείται η ερώτηση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ; Ο άνθρωπος δε σέβεται θεσμούς και εκλεγμένους. Δεν υπολογίζει φορείς και αλωνίζει. Τώρα πλέον ανοικτά προκαλεί τις ισορροπίες μιας πόλης που έμαθε να ζει αρμονικά με δύο ανταγωνιστικές ομάδες.

Μέχρι και σήμερα, εκτός από μεμονωμένα περιστατικά, οι οπαδοί μας δεν έφθαναν ποτέ σε ακρότητες και θέλουμε να πιστεύουμε πως έτσι θα συνεχίσουν.

Όμως τα ευχολόγια δεν αποτελούν μέτρα πρόληψης, ο χουλιγκανισμός τρέφεται από την πρόκληση, σκεπάζοντας τη βρόμα που κουκουλώνουν όλοι αυτοί, που κινούνται υπόγεια σε γραφεία στοιχημάτων και σε παράγκες με φτιαγμένα αποτελέσματα.
Γιατί ζούμε στην Ελλάδα και όχι στη Σικελία. Επειδή μάθαμε να πορευόμαστε χωρίς προκλήσεις και αθλιότητες, καλούμε τους οπαδούς μας, αλλά και τους οπαδούς της συμπολίτισσας ομάδας να μην ακολουθήσουν πεπατημένες που θα οδηγήσουν την πόλη σε ανεπανόρθωτο διχασμό.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει και αντιστέκεται σε όλους αυτούς, που με μεθόδους βγαλμένες από το Σικάγο άλλων δεκαετιών, προσπαθούν να κάνουν την πόλη φέουδο και ορμητήριο, για προσωπικό πλουτισμό, εκμεταλλευόμενοι τη δίψα των οπαδών για την ομάδα τους.
Τέλος δηλώνουμε πως η Διοίκηση της Π.Α.Ε. θα μεταφέρει στη Δικαιοσύνη το εμετικό και αποπροσανατολιστικό παραλήρημα του κ. Μπέου.
Εκεί ευελπιστούμε να του κοπεί η φόρα.

Αν οι θεσμικοί φορείς δεν αντιστέκονται και φοβούνται τον «Γκιουλέκα», εμείς δε μένουμε απαθείς, γιατί στη πόλη αυτή υπάρχουν ακόμη αντιστάσεις στη γνωστή λαϊκή παροιμία «εμπάτε σκύλοι αλέστε κι’ αλεστικά μη δίνετε».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template