Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, για το ΔΟΥΚ

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλγητη και αδιάφορη η δημοτική αρχή Βόλου προς τους εργαζομένους, αυτή η κατηγορία είναι μεγάλη και δεν αφορά στο ΔΟΥΚ.

Την απάντηση αυτή έδωσε η πρόεδρος του ΔΟΥΚ κ. Ντίνα Παπαστεφάνου, με αφορμή επερώτηση της ΔΑΣ που αφορούσε σε εργαζομένους στον παραπάνω Οργανισμό που παραμένουν απλήρωτοι και γινόταν λόγος για αδιαφορία και αναλγησία της δημοτικής αρχής προς τους εργαζομένους.

Όπως ανέφερε η κ. Παπαστεφάνου, στο ΔΟΥΚ υπάρχουν διάφορες κατηγορίες εργαζομένων, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σχέση με τα προγράμματα που υλοποιούνται, φέρνοντας ως παραδείγματα το Βοήθεια στο Σπίτι και το Ιατροκοινωνικό Κέντρο των τσιγγάνων.

Πρόσθεσε δε πως από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας από τον περασμένο Ιανουάριο δεν στέλνονται οι δόσεις και οι οφειλές ανέρχονται σε 58.000 €, ενώ ο Δήμος Βόλου καταβάλλει από ιδίους πόρους τα χρήματα των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Πάντως ο κ. Νίκου, στην παρέμβασή του τόνισε πως ο χαρακτηρισμός «ανάλγητος» είναι μάλλον ελαφρύς και όπως είπε το ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης.

Χαρακτήρισε δε «ανάλγητη» την πολιτική της δημοτικής αρχής, καθώς όπως είπε δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε και δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει ποτέ τα αιτήματα των εργαζομένων.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template