Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Δημοψήφισμα για Καλλικράτη, προτείνει ο Κώστας Χαλέβας

«Είμαστε υπέρ των συνενώσεων «ενωμένοι δήμοι είναι και δυνατοί Δήμοι». Διαφωνούμε όμως με τον τρόπο συνένωσης που επιχειρείται πρόχειρα και αβασάνιστα» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ν.Ιωνίας Κ. Χαλέβας.
Όπως τονίζει μεταξύ άλλων, «πρόταση μας, ο Δήμος της Ν. Ιωνίας να αποτελέσει πολεοδομικά ένα δεύτερο μεγάλο πόλο ανάπτυξης. Η εγκληματική συνένωση του Δήμου της Ν. Ιωνίας με το Δήμο Βόλου δεν θα δημιουργήσει ισόρροπη ανάπτυξη στη περιοχή μας διότι ο Δήμος Βόλου και Νέας Ιωνίας θα φτάσει στις 150.000 κατοίκους σε σύγκριση με τους αδύναμους πληθυσμιακά άλλους Δήμους που δεν θα ξεπερνούν τις 20.000 με αποτέλεσμα την κακή εξυπηρέτηση των πολιτών».
Ο κ. Χαλέβας αναφέρει ότι, αναμένει την ευαισθητοποίηση όλων των δημοτών και επιδιώκει την συμπαράσταση των τοπικών βουλευτών «στη τεκμηριωμένη χωροτακτική πρόταση της παράταξής μας για την διατήρηση του Δήμου της Ν. Ιωνίας αφού ενημερώσουμε του Δημότες με δημόσια διαβούλευση προτείνοντας ακόμη και δημοψήφισμα για την οριστικοποίηση μιας τόσης σοβαρής απόφασης θα την καταθέσουμε στη ΤΕΔΚ και φυσικά εγκαίρως και στο Υπουργείο Εσωτερικών πριν την οριστική απόφαση αναδιάρθρωσης του νέου διοικητικού χάρτη και ευελπιστούμε παρ΄ όλου της αδιαφορίας της Δημοτικής αρχής και της υποβάθμισης ενός τόσου σοβαρού προβλήματος για την Ν. Ιωνία να επιτευχθεί η συνέχιση της ανοδικής πορείας της Ν. Ιωνίας».
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template