Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009

Το τρενάκι ταξιδεύει στο φως του φεγγαριού...

ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας με τη συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του Μουσείου Ελιάς και Λαδιού Πηλίου, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Μηλεών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλεών διοργανώνουν την Παρασκευή 7 Αυγούστου κάτω από το φως του φεγγαριού μια ξεχωριστή βραδιά:
«Με το τρενάκι του Πηλίου θα ταξιδέψουμε υπό το σεληνόφως σε ένα ειδικό, νυχτερινό δρομολόγιο με αναχώρηση στις 8 μ.μ. από τα Άνω Λεχώνια, θα κάνουμε μια πρώτη μουσική στάση στην Άνω Γατζέα στις 20:30 για να απολαύσουμε ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα (τραγούδι–κιθάρα–φλάουτο: Κατερίνα Χαρμάνη, Ίριδα Παλαμήδα) για να καταλήξουμε στον προορισμό μας, στην πλατεία Μηλεών όπου θα απολαύσουμε μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά στις 9:30 μ.μ. στο πλαίσιο της εκδήλωσης ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2009 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ, κατά την οποία θα συμμετέχουν τα χορευτικά σύνολα των Συλλόγων Μηλέων και Αγίου Γεωργίου και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής ΘΑΜΥΡΙΣ.
Στις 11 μ.μ. θα πάρουμε το δρόμο του γυρισμού από Μηλιές συνοδευμένοι από αισθήσεις, εντυπώσεις κι αναμνήσεις μουσικές γεμάτες φεγγαρίσιο φως», σημειώνουν οι διοργανωτές. Προπώληση εισιτηρίων: Ιάσονος 17, Βόλος – τηλ.: 24210-28.555.
Από την εφημερίδα Ελευθερία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template