Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Στα κόκκινα ο διεθνής Ερόλ Μπουλούτ!

Ο Ολυμπιακός Βόλου για τελευταία φορά στην ιστορία του κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική τη σεζόν 1987-88. Το καθοριστικότερο παιχνίδι ήταν αυτό της τελευταίας αγωνιστικής στο Στάδιο του Βόλου απέναντι στην ήδη προβιβασμένη στη μεγάλη κατηγορία Δόξα Δράμας. Τότε το ΕΑΚ είχε κατακλυστεί από 12.000 Βολιώτες, που πριν το ματς είχαν δημιουργήσει μια τρομερή ατμόσφαιρα με κυρίαρχο σύνθημα «Ολυμπιακέ ή τώρα ή ποτέ», καθώς σε περίπτωση νίκης οι ερυθρόλευκοι ακολουθούσαν τους Δραμινούς στη Α’ Εθνική, όπερ και εγένετο.

Το σύνθημα αυτό σιγοψιθυρίζεται στα χείλη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού από χθες, αφού η βολιώτικη ΠΑΕ επιβεβαίωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον 34χρονο Τούρκο Ερόλ Μπουλούτ και πλέον όλοι καταλαβαίνουν ότι αν δεν κερδηθεί η άνοδος και φέτος, αυτό δε θα γίνει ποτέ.

Με άλλα λόγια πρέπει να συμβούν πράγματα ενάντια στη λογική, ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην υλοποιήσουν τον ένα και μοναδικό τους στόχο.
Κι αυτό γιατί με τη νέα πυρηνική βόμβα που έσκασε στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για την άνοδο, αφού ο πρώην παίκτης της Αϊντραχτ, της Φενέρμπαχτσέ, της Άδανασπορ, της Τράμπζονσπόρ, της Μπούρσασπορ, του Μόναχο 1860, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Μέταλουργκ Ντόνετσκ έρχεται να καταστήσει πανίσχυρους τους ερυθρόλευκους, που δεν έχουν πλέον καμιά δικαιολογία αποτυχίας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι ακούγεται έντονα πως οι μεταγραφές δεν τελείωσαν εδώ, αλλά το κερασάκι στην τούρτα θα μπει με την απόκτηση ενός αξιόλογου επιθετικού.

Εκτοξεύονται τα διαρκείας

Με την απόκτηση Μπουλούτ επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός εκτοξεύει το μπάτζετ του πολύ ψηλά, με τον Αχιλλέα Μπέο να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι έτοιμος για το καλό της ομάδας να κάνει όποια υπέρβαση και οικονομική θυσία χρειαστεί, για να την κάνει παντοδύναμη, ενώ, όπως σημειώσαμε, έπεται και συνέχεια.

Ο ερχομός του Τούρκου επίσης δε θα ωφελήσει μόνο αγωνιστικά τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού είναι σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί τεράστια ώθηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία δε θα είναι υπερβολή να πούμε ότι θα γίνουν ανάρπαστα, ενώ παράλληλα είναι τέτοιο το βεληνεκές του ονόματος του παίκτη, που ο βολιώτικος σύλλογος θα αναγκάσει πολλά ξένα αθλητικά sites να ξανασχοληθούν μαζί του, όπως και στην περίπτωση των Αργεντινών Μόνχε και Ούμπιντες, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο σύλλογο στην Ευρώπη.

Προπονήθηκε χθες και παρουσιάζεται αύριο

Ο Μπουλούτ προπονήθηκε χθες με τη νέα του ομάδα στο Καρπενήσι και η παρουσίασή του καθώς και η υπογραφή του συμβολαίου του θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 4.30.μ.μ, στο HOTEL MONTANA, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Με βάση αυτό το δεδομένο, η πόλη του Βόλου δε θα ξαναζήσει υποδοχή τύπου Καμπάνταη, με κλείσιμο κεντρικών δρόμων, αλλά είναι σίγουρο πως με την επιστροφή της βολιώτικης αποστολής από το Καρπενήσι ούτε ο 34χρονος Τούρκος θα …γλιτώσει από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών της νέας του ομάδας.
Από την εφημερίδα Μαγνησία

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template