Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009

Οι εποπτεύοντες εισαγγελείς σε ΕΥΠ - Αντιτρομοκρατική

O αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Π. Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της υπηρεσίας για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας.

Τη θέση κατείχε μέχρι πρότινος ο αντεισαγγελέας εφετών Δ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ και παραιτήθηκε απο το δικαστικό σώμα.

Εποπτεύων εισαγγελέας της ΕΥΠ τοποθετήθηκε ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Πούλιος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών. Η θέση αυτή καλύπτεται πρώτη φορά μετά το νέο νόμο για την ΕΥΠ και το νέο κανονισμό της.

Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τοποθετήθηκε με άλλη απόφαση του ΑΔΣ ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Φ. Μακρής, κατέλαβε τη θέση του αντεισαγγελέα του ΑΠ κ. Κυρ. Καρούτσου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Επίσης, με αποφάσεις του ΑΔΣ προήχθησαν:

- Σε αντεισαγγελείς του ΑΠ, οι εισαγγελείς Εφετών Ν.Παντελής (Πειραιά ) και Γ.Κολιοκώστας (Αθηνών).

- Σε αρεοπαγίτη ο πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης Β.Φράγκος.

- Σε πρόεδρο Εφετών, ο εφέτης Λ. Ντούλης και σε εισαγγελείς Εφετών οι αντεισαγγελείς Στ.Αθανασάκης (Πειραιά) και Ι. Λιακόπουλος (Αθηνών).

Από Fatsa TV

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
    follow me on Twitter

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template