Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Άγριο εγκλημα στη Νέα Ιωνία

Άγριο εγκλημα με 15 περίπου μαχαιριές, αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ, στη Νέα Ιωνία. Θύμα η 69χρονη Νίκη Μηλίνη, η οποία διέμενε στην οδό Μελίνας Μερκούρη 17, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στην οικία της, από τον γιό της.
Συγκεκριμένα χθες στις 8 περίπου το βράδυ, ο βρέθηκε νεκρή μέσα στην οικία της η 69χρονη Νίκη Τσιρογιάννη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε ο γιος της γνωστός δικηγόρος του Βόλου, ο οποίος την επισκέφτηκε.
Ο δικηγόρος μπαίνοντας μέσα στο σπίτι, είδε την μητέρα του να κείτεται νεκρή πεσμένη στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Αμέσως ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας, αστυνομικοί της οποίας επισκέφθηκαν το σπίτι, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Βόλου. Αργά το βράδυ, τον τόπο του συμβάντος επισκέφτηκε ιατροδικαστής, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ο οποίος προχώρησε σε μακροσκοπική εξέταση, ενώ η έρευνα του αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα.
Ωστόσο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη γυναίκα έχει βληθεί με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) σε 15 τουλάχιστον σημεία στον κορμό του σώματός της.

Τι έχει συμβεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής δύο μέρες. Παρόλο τις τηλεφωνικές οχλήσεις του γιού της, η 69χρονη δεν απαντούσε. Αρχικά ο γιός της υπέθεσε ότι η μητέρα του είχε μεταβεί στην αδελφή του, η οποία βρίσκεται σε διακοπές σε δημοτικό διαμέρισμα του Πηλίου.
Χθες στις 8 το βράδυ, ο ίδιος μετέβη στην οικία της μητέρας του που διέμενε μόνη της. Όταν άνοιξε όμως την πόρτα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Μελίνας Μερκούρη 17, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η ητέρα του μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος, ανάμεσα σε σαλόνι και κουζίνα.
Στη συνέχεια ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και το Εγκληματολογικό γραφείο.
Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 69χρονη ήταν μια φιλήσυχη γυναίκα, που δεν έδινε δικαιώματα σε κανένα. Στην κλειδαρά του διαμερίσματος δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, κάτι που μαρτυρά, ότι η Νίκη Τσιρογιάννη άνοιξε την πόρτα σε άτομο το οποίο γνώριζε.
Πληροφορία αναφέρει ότι πιθανόν το άτομο συνομίλησε μαζί της και κάθισε ώρα στο σπίτι, καθώς βρέθηκαν στο τραπέζι σερβίτσια με μπολ παγωτού.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 69χρονη βλήθηκε από πίσω, και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης, ή αμυχές.
Ακόμη ένα στοιχείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, είναι το γεγονός, ότι δεν υπήρχαν σημάδια, που να έδειχναν, ότι η φονική επίθεση στην 69χρονη, έγινε με στόχο τη ληστεία, καθώς όλα τα πράγματα στο σπίτι βρέθηκαν ανέγγιχτα. Ακόμη εξετάζεται το πότε ακριβώς εκτυλίχθητε το συμβάν, καθώς αρχικά και σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων, προσδιορίζεται τη Δευτέρα με Τρίτη.
Από τον ιατροδικαστή, που ήδη επισκέφθηκε τον τόπο του εγκλήματος, ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί αν από τα χτυπήματα που δέχθηκε η γυναίκα με το μαχαίρι, κάποιο από αυτά ήταν θανατηφόρο. Αυτό αναμένεται να διευκρινιστεί σήμερα, όπου θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.
Από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έγιναν προσαγωγές ατόμων προκειμένου να διερευνηθεί το γεγονός αν κάποιος γνώριζε κάτι για το ειδεχθές έγκλημα. Πληροφορία αναφέρει ότι αρχικά οι υποψίες έπεσαν σε αλλοδαπό, ο οποίος είχε οικονομική σχέση με την 69χρονη, χωρίς όμως μέχρι αργά το βράδυ να είχε προκύψει κάποιο στοιχείο. Ωστόσο οι προανακρίσεις συνεχιζόταν καθόλη την διάρκεια της νύχτας. Σημειώνεται ότι κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε το παραμικρό.
Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό συγγενείς, φίλοι και γείτονες έσπευσαν στην οικία για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Από την εφημερίδα Ταχυδρόμος

buzz it!

Related Posts with Thumbnails
 
Days4u Personal Styling ashtray.gr Free Shipping on Most Orders Barnes and Noble Valentine's Day Collection - Save up to 45% on gifts for your sweetheart
Logo - 125x125 I_Play_Brand_125_125 http://www.activemusician.com After Holiday Sale! Save 50% or more on thousands of books and calendars. Bplay - BlackBerry Games, Themes, and More http://www.swimsuitsforall.com/?coupon5gift JewelElegance 300x60 http://www.caselogic.com/index.cfm Animated Truck 4WP Valentines Day STD Testing $25 Discount More Energy Star Appliances than any other Retailer
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
120x60_Sony_HDV_Handy_Camcorder_Sm&lightest http://www.macconnection.com/ipa/home Hottest Sellers 120x60 AbeBooks.com – Textbooks CCUS_120x60_AF15C http://www.bookbyte.com/   Buy used DVDs $3.99 or less http://www.textbooks.com/ Save on Hundreds of Electronic Items 5% Off Plus Free Shipping using Coupon Code AFL5 120x90 Free Shipping on 1000's of Items
    follow me on Twitter
    Powered By Blogger

    Αξίζει να τα δείτε...

    Οι φίλοι μου στο Sync.gr

    ΜΑΓΝΗΤΗΣ Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template